Exchange-ul american Gemini caută să-și extindă poziția în Europa, anunțând un post liber de director pentru vânzările instituționale.

Noul director pentru vânzări europene va promova și crește afacerile Gemini în toată Europa și în SUA. Rolul său va fi de a „genera noi oportunități de afaceri” prin crearea de relații cu clienții instituționali, conform postării de pe LinkedIn.

Foloseste Crypto-Job – Platforma dedicata locurilor de munca in spatiul crypto

Ierarhic vorbind, noul manager va lucra îndeaproape cu directorul european Gemini din biroul din Londra, dar va raporta direct managerului de operațiuni din New York. Exchange-ul are deja o echipă de vânzări cu sediul în SUA, dar noul post este conceput pentru a îmbunătăți capacitatea instituțională de vânzare globală a schimbului.

Capacitatea instituțională de vânzare globală a Gemini se extinde

Julian Sawyer, directorul Gemini Europe, a declarat pentru Coindesk că extinderea europeană a devenit o prioritate.

“Gemini este un exchange foarte popular în SUA, în special la New York. În Europa, compania este mai puțin cunoscută, așa că trebuie să ne dezvoltăm reputația și credibilitatea”.

Sawyer s-a alăturat Gemini în decembrie, iar anterior a fost șef de operațiuni în cadrul băncii britanice Starling.

“O parte din ceea ce fac eu este să informez oamenii că noi Gemini suntem aici și că ne-am angajat un pic mai serios în lumea criptomonedelor prin angajarea oamenilor cu experiență în sistemul bancar”,

a adăugat el.

O altă direcție de acțiune pentru Sawyer a fost relaționarea cu furnizorii de servicii fintech locali despre posibilele integrări API. Divizia de vânzări instituționale recent formată va începe să cultive relații cu jucători mari atât în Statele Unite ale Americii, cât și în Europa.

Chiar dacă singurul post scos public este cel de director de vânzări, Sawyer a menționat că exchange-ul intenționează să angajeze mai mulți membri pentru echipa sa de vânzări europene, deoarece prezența sa regională continuă să se extindă.

CryptoZZ