Viitorul card de credit Apple nu va permite achiziția de criptomonede

Gigantul tehnologic american Apple se extinde într-un sector nou prin lansarea unui card de credit. Acesta poate fi utilizat pentru a câștiga cashback la achiziționarea de produse Apple. Cardul va fi lansat în parteneriat cu Goldman Sachs și a dovedit deja că nu va fi cripto-friendly.

Restrictii pentru cardul de credit Apple 

Banca a publicat săptămâna aceasta temrenii de utilizare a acestui nou card, iar acestea prevăd că nu va putea fi utilizat la achiziționarea de criptomonede.

Așa cum este detaliat în acord, achiziția de criptomonede cu cardul de credit Apple ar intra la rubrica avansuri în numerar sau tranzacții similare.

Potrivit acestor condiții, orice fel de avansuri în numerar sau echivalentul său este complet interzis pentru utilizarea Apple Card. Din acest motiv, achiziționarea criptomonedelor ar fi de asemenea interzisă.

În plus față de restricțiile de cumpărare a criptomonedelor, acordul de utilizator Apple evidențiază faptul că, dacă un utilizator decide să își modifice sau să utilizeze sistemul „jailbreak”, Apple va deconecta cardul de credit de la dispozitiv.

3% Cashback

Serviciul de card de credit va fi lansat în această vară și va fi oferit atât în format digital sub forma unei aplicații pentru Iphone, cât și în formă fizică. Utilizatorii cardului de credit virtual vor primi 2% ramburs pentru toate cumpărăturile efectuate prin Apple Pay. Produsele Apple achiziționate cu cardul oferă 3% cashback. Dobânzile percepute pentru utilizarea cardului de credit variază între 12 și 14%.

Apple are o istorie controversată în relație cu criptomonede. În 2014, a interzis aplicațiile legate de Bitcoin în App Store, dar le-a lăsat înapoi mai târziu. În februarie 2018, Apple a definit în sfârșit regulile cu privire la aplicațiile legate de criptomonede și le-a restricționat pe cele legate de ICO-uri și minerit.

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

o zi

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

o zi

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

o zi

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

o zi