China publică un nou clasament al proiectelor cripto

Centrul chinez pentru Dezvoltare a Informațiilor și Industriei a publicat cel mai recent clasament al proiectelor cripto. De data aceasta, au fost evaluate 37 de proiecte, cu două mai multe față de clasamentul anterior.

EOS rămâne în topul clasamentului general, urmat de Tron și apoi de Ethereum. În decembrie, Tron a fost pe locul trei cu Ethereum în locul doi. Luna aceasta, Bitcoin a scăzut de la locul 9 la locul 11, în timp ce Bitcoin Cash a scăzut de la locul 27 la locul 34.

Între timp, Waves a coborât de pe locul 12 pe 22, Zilliqa de la 13 la 25 și Tezos de la 26 la 33. Unele proiecte s-au îmbunătățit, cum ar fi Ripple, care a crescut de pe locul 18 la locul 13 și Cosmos din 24 la 14.

Criteriile de evaluare ale proiectelor au inclus trei aspecte: tehnologia de bază, aplicabilitatea și creativitatea lor.

NBA și NFL susțin tokenurile non-fungibile

În cadrul evenimentului NFT NYC, dedicat tokenurilor non-fungibile, doi reprezentanți ai asociațiilor sportive NBA și NFL și-au exprimat opiniile cu privire la tehnologia blockchain.

Adrienne O’Keeffe, vicepreședinte asociată a parteneriatelor la NBA, și Sophie Gage, consilieră la NFL Player’s Association, s-au alăturat unui panou pentru a discuta despre valoarea tehnologiei blockchain pentru organizații.

Ele și-au exprimat susținerea pentru conceptele de fan-tokens, care sprijină implicarea suporterilor în activitatea echipelor. Cu toate acestea, Gage a subliniat că există încă incertitudine cu privire la statutul juridic al acestor tokenuri.

Panini, care este un gigant pe piața cărților tradiționale de jucători, a emis carduri bazate pe blockchain pentru NFL, MLB, NBA, precum și pentru diverse echipe de fotbal.

„Este o nouă zonă pentru creștere. Există mult potențial neexploatat ”,

a declarat Gage.

Jack Dorsey subliniază potențialul Bitcoin pentru a sprijini comunitatea afro-americană

CEO Twitter, Jack Dorsey, a promovat o nouă carte ce discută potențialul Bitcoin pentru comunitatea afro-americană. El a atras atenția asupra provocărilor pe care minoritățile rasiale le au adesea cu sistemul financiar tradițional.

Cartea promovată se numește ”Bitcoin and Black America” și este scrisă de Isaia Jackson. El prezintă o analiză aprofundată a rolului pe care criptomonedele îl pot juca pentru a genera autonomie financiară pentru afro-americani. Jackson a menționat că, în mod tradițional, populația de culoare a fost marginalizată de industria bancară. În ciuda acestui fapt, ei nu s-au grăbit să adopte activele blockchain ca o alternativă.

După cum subliniază Jackson, dezinformarea a fost o problemă în comunitățile lor. De asemenea, lipsa accesului bancar a făcut ca achiziționarea și investiția în cripto să fie dificilă.

Cu toate acestea, situația se schimbă pe măsură ce adoptarea criptomonedelor crește în toate segmentele societății americane.

Noi acuzații de fraudă pentru Reginald Fowler, operatorul Crypto Capital

Autoritățile americane au adus noi acuzații lui Reginald Fowler, operatorul din spatele procesorului de plati Crypto Capital. Potrivit unui rechizitoriu depus vineri, Fowler ar fi creat o schemă pentru a obține bani „prin intermediul unor pretenții false și frauduloase” și a îndreptat fondurile către o ligă sportivă profesională. În timp ce rechizitoriul nu numește liga, Fowler a fost anterior investitorul primar în Alianța Fotbalului American. Aceasta a fost o alternativă de scurtă durată a Ligii Naționale de Fotbal, care s-a prăbușit la mijlocul primului sezon al anului trecut.

Fowler a fost arestat inițial pentru că ar fi operat Global Trading Solutions LLC, care pare a fi legat de Crypto Capital, procesator de plăți folosit de companiile cripto pentru accesarea serviciilor bancare.

QuadrigaCX și Bitfinex sunt două dintre schimburile care aparent au folosit Crypto Capital pentru procesarea fondurilor utilizatorilor.

CryptoZZ