Produsul Coinbase Bundle a fost eliminat de pe exchange-ul american. Lansat în septembrie 2018, produsul era destinat să ușureze accesul utilizatorilor la piața cripto, cu investiții începând de la 25$.

La lansare, Coinbase Bundle a inclus 5 criptomonede: bitcoin, bitcoin cash, ethereum, ethereum classic și litecoin.

“Viziunea unui sistem financiar deschis depinde de capacitatea oamenilor de a înțelege, explora și alege criptomonede. Ne așteptăm ca milioane de oameni să facă prima achiziție de cripto în următorii ani. Deseori, începutul poate fi copleșitor pentru oamenii care învață despre cripto pentru prima dată”,

a explicat Coinbase la lansare.

La două săptamâni de la lansarea Coinbase Bundle, compania a închis un fond de tip index destinat investitorilor și instituțiilor cu posibilități financiare ridicate. Exchange-ul a decis să se concentreze pe oferta de retail, datorită creșterii interesului publicului.

Utilizatorii care achiziționaseră Coinbase Bundle au primit fracțiunile de criptomonede în propriile portofele după eliminarea produsului.

Fiecare pe cont propriu

Decizia celui mai mare exchange american dovedește că majoritatea criptomonedelor și-au creat propria nișă de piață. În ultimul timp, dominanța pe piață a Bitcoin a crescut semnificativ, ajungând la aproape 66%.

Prețul său a fluctuat în ultimele zile, iar în prezent BTC a revenit peste valoarea de 10.000$. În prezent, Bitcoin se tranzacționează la aproximativ 10.650$, o creștere de aproape 10%.


Celalalte criptomonede au crescut semnificativ, cu procente între 5 și 15% în ultimele 24 de ore.