Categorii: Internationale

Sinteza cripto 29 noiembrie 2018 – Coinbase lansează un departament OTC pentru clienții instituționali – Huobi lansează o platformă de derivative

Bitcoin crește, evoluție mixtă pentru restul criptomonedelor

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin a ajuns la 4300$, cu un volum de tranzacții de 7.2 miliarde.

Celelalte criptomonede au avut o evoluție mixtă – Ripple (XRP), EOS, Monero și Tezos au scăzut, în timp ce Ethereum și NEM se mențin la aproximativ același nivel de ieri. TRON a înregistrat o creștere de 23%, fiind performerul zilei.

Creșterea bruscă a prețului TRX a fost declanșată de integrarea TRON de către BitTorrent, cel mai răspândit client torrent din lume.

În luna iulie, TRON a achiziționat oficial BitTorrent și rețeaua sa, care deservește peste 100 de milioane de utilizatori activi. Prin achiziție, TRON a obținut aproape imediat acces la o bază de utilizatori globală activă. Începând cu 27 noimebrie, TRON este acceptat ca una dintre principalele metode de plată a BitTorrent.

Evaluarea totală a pieței cripto este de 140 de miliarde, înregistrând o creștere de 20 miliarde în 24 de ore.

Huobi lansează o platformă de derivative dedicate investitorilor instituționali

Exchange-ul bazat în Singapore Huobi a lansat piața Huobi Derivative (Huobi DM), care oferă contracte de cripto futures pentru investitorii instituționali.

Platforma include instrumente pentru asigurarea și controlul riscului și incertitudinii.

Contractele futures permite utilizatorilor să achiziționeze și să vândă valute digitale la prețuri predeterminate la anumite momente de timp.

Huobi a anunțat că Huobi DM este în prezent în testare beta. Inca nu este disponibil pentru clienții din SUA, Singapore, Israel, Malaysia și Hong Kong, printre altele.

Coinbase OTC un nou departament pentru clienții instituționali

Cea mai mare platformă exchange de criptomonede din Statele Unite, Coinbase, a anunțat că a deschis un birou de tranzacționare Coinbase OTC pentru clienții instituționali.

Spre deosebire de tranzacționarea printr-un exchange, tranzacționarea cripto over-the-counter va permite investitorilor instituționali să efectueze tranzacții directe între ei.

Christine Sandler, șefa vânzărilor la Coinbase, a comentat că această decizie a fost luată datorită creșterii cererii de tranzacționare cripto OTC de la actorii instituționali.

Sandler a relevat, de asemenea, că serviciul OTC este probabil să fie combinat cu Coinbase Custody.

Acesta este un instrument de custodie cripto pentru investitori instituționali lansat pe 2 iulie 2018.

Coinbase a început să permită clienților săi să tranzacționeze orice activ care este disponibil pe platforma instițutională de investitii Coinbase Prime. Biroul Coinbase OTC oferă opțiunea de lansare a comenzilor prin interfață web, Skype, Bloomberg IB, email sau telefon.

Instanța respinge cererea SEC de blocare a activității Blockvest pentru vânzare de securities nereglementate

O instanță din S.U.A. a respins cererea SEC de suspendare a activității companiei blockchain Blockvest.

SEC a suspendat ICO-ul Blockvest printr-un ordin în octombrie, susținând că au vândut securities fără aprobare.

Compania a inițiat o acțiune în justiție. Prin urmare Curtea Districtuală din California de Sud a decis că SEC nu a demonstrat acuzațiile:

“În acest stadiu, Curtea nu poate determina dacă simbolul BLV oferit celor 32 de investitori de test s-a calificat drept titlu de valoare/security”,

se menționează în documentele oficiale.

Judecătorul a decis că autoritatea de reglementare nu are dreptul de a bloca activitatea Blockvest.

Ne cerem scuze dar azi nu este disponibila varianta audio.

Cosmin Matei

Vezi comentarii

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

2 zile

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

2 zile

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

2 zile

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

2 zile