Gemini anunță suport pentru DAI, BAT, LINK și OXT

Exchange-ul cripto Gemini, deținută de frații Winklevoss, a anunțat că a deschis tranzacțiile pentru patru noi perechi de criptomonede. Acestea sunt DAI, Basic Attention Token (BAT), Chainlink (LINK) și Orchid (OXT).

Listările recente se datorează creșterii masive a adopției pe care aceste tokenuri le-au înregistrat în ultimul an. Chainlink, un serviciu oracol descentralizat, este una dintre cele mai performante criptomonede din 2020. În ultima lună, prețul LINK a crescut cu 62%, depășind inclusiv Bitcoin.


Orchid este o rețea privată virtuală (VPN) descentralizată, care permite utilizatorilor să își ascundă adresa IP și locația în timp ce navighează pe internet. BAT este tokenul nativ al browserului Brave, oferit ca recompensă pentru interacțiunea cu conținutul din browser. DAI este criptomoneda stabilă a ecosistemului MakerDAO, una dintre cele mai populare platforme DeFi.

CoinSwitch lansează aplicația CoinSwitch Kuber în India

Agregatorul de exchange-uri cripto CoinSwitch a anunțat că va lansa aplicația CoinSwitch Kuber exclusiv pentru utilizatorii din India. Aplicația mobilă va fi lansată pe 1 iunie și va suporta peste 100 de tokenuri și criptomonede. Această facilitate va adăuga lichiditate în toate exchange-urile indiene și va permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede folosind rupia indiană.

Utilizatorii vor trece prin procesul de KYC/AML înainte de a putea efectua depozite. Înainte de lansare, CoinSwitch Kuber își propune să înscrie 25.000 de persoane la serviciul său.

CEO-ul CoinSwtich, Ashish Singhal, este de părere că piața cripto din india are potențial masiv de expansiune. Condițiile economice și lipsa de încredere în investițiile tradiționale fac din criptomonede o „alternativă atractivă”.

Fondurile furate de la Cryptopia au fost distribuite în alte portofele

Conform rapoartelor Whale Alert, fondurile furate de pe platforma exchange Cryptopia au fost mutate. Peste 5700 de ETH în valoare de peste un milion de dolari au fost distribuite în mai multe portofele, în cantități ce variază între 450 și 2100 ETH.

Aparent, atacatorii încearcă să ascundă traseul criptomonedelor sau proveniența acestora. În total, aproximativ 30.000 de ETH au fost furate de pe platformă la sfârșitul lunii ianuarie 2019. O parte din fonduri au fost găsite în diferite conturi și platforme, în timp ce unele au fost înghețate și apoi returnate Cryptopia.

Între timp, o hotărâre judecătorească a stabilit că aceste fonduri aparțin utilizatorilor platformei. Ca atare, acestea nu poate fi folosit de lichidator pentru a plăti taxe și comisioane, ci trebuie returnate proprietarilor lor de drept.

CryptoZZ