Compania Binance a anunțat că va lansa în curând un serviciu dedicat pentru exchange-urile locale, complet customizabil. Binance Cloud va oferi o platforma digitală de tranzacționare a activelor cripto care poate fi branduită de către companiile mai mici pentru piețele lor locale.

Conform comunicatului de presă, Binance Cloud va oferi servicii locale de piață spot și tranzacționare futures, precum și integrări de API-uri ale băncilor locale și servicii peer-to-peer (P2P) fiat-to-crypto.

Binance Cloud va oferi motorul de potrivire a comenzilor, controalele de securitate și lichiditatea principalului exchange Binance.com. Platforma poate fi personalizată cu un brand propriu, dar va beneficia de avantajele de lichiditate ale unui exchange major.

Compania Binance vine cu o solutie all-in-one

Implementarea unui produs precum Binance Cloud ar scuti potențialii operatori de sarcinile software implicate în securitate și scalabilitate. Acest lucru le oferă mai mult timp să se ocupe de obținerea de licențe și înregistrări corespunzătoare în jurisdicția lor.

„Serviciul Binance Cloud este o soluție all-in-one, cu un tablou de bord ușor de utilizat, care permite clienților să administreze fonduri, perechi de tranzacționare și listări de monede, precum și asistență în mai multe limbi. Va oferi beneficiile de back-end ale exchange-ului global Binance.com și mai multe oportunități de colaborare cu ecosistemul “,

a spus compania.

Ulterior, Binance intenționează să adauge servicii suplimentare de „staking și OTC (over-the-counter)”. De asemenea, va oferi și capacitatea de lansare a noi tokenuri prin intermediul unei platforme IEO customizabilă.

Prin lansarea Binance Cloud, compania oferă servicii similare cu AlphaPoint, unul dintre cei mai mari furnizori de infrastructură de pe piața de schimb a criptomonedelor. Fondată în 2013, AlphaPoint oferă servicii software pentru unele dintre cele mai mari exchange-uri cripto din lume.

CryptoZZ