Compania BitTorrent a anunțat testarea internă a platformei sale de social media live streaming. Aceasta utilizează tehnologia blockchain în combinație cu o aplicație comunitară de transmisie în direct.

Cumpara Bitcoin

Anunuțul a fost postat pe contul de twitter al BitTorrent:

„BitTorrent Live, noua aplicație de live streaming de la #BitTorrent, se va lansa în curând pe testnet. Aceasta combină tehnologia tradițională audio/ video livestream cu tehnologia revoluționară blockchain și adoptă un nou mecanism de recomepnse în BTT. “

Noul serviciu va conecta utilizatorii la nivel global și îi va ajuta să câștige prin exprimarea creativității lor. Prin intermediul BitTorrent Live – BLive, utilizatorii vor avea și oportunitatea de a crea conținut video live.

Social media, live streaming și criptomonede

Este important de remarcat faptul că BLive a încorporat un nou mecanism de recompense prin care utilizatorii pot să ofere tokenuri BTT și alte criptomonede creatorilor de conținut.

BLive include o serie de caracteristici, de la transmisii audio / video live și un sistem de mesagerie instantanee în timp real, precum și servicii de depunere și retragere a BTT și a altor criptomonede, BitTorrent își propune să facă distribuția de recompense mai echitabilă pentru creatorii de conținut.

Odată cu integrarea serviciilor de criptomonedă în ofertele sale, BLive își propune să depășească provocările cu care se confruntă sectorul de plăți transfrontaliere. BitTorrent susține că nu va percepe comisioane de tranzacție și că va asigura transferuri instantanee și securitate sporită.

Prin BLive, Compania BitTorrent caută să perturbe platformele de transmisie live care operează în prezent sub gestionare centralizată. În acest fel, utilizatorii de pe tot globul pot utiliza servicii descentralizate de live streaming și pot obține recompense în criptomonede.