tZERO primește investiții de 5 milioane de dolari

Filiala blockchain a retailerului american Overstock, tZERO, a anunțat că a strâns investiții de capital în valoare de 5 milioane de dolari. Investiția a fost realizată de firma GoldenSand Capital din Hong Kong.

Vorbind despre interesul firmei de a face parte din inițiativa tZERO, președintele GoldenSand Capital Sonny Wu a declarat:

„Planificăm să continuăm să colaborăm cu tZERO pentru oportunități strategice și suntem interesați să realizăm parteneriate între numeroasele noastre conexiuni industriale din Asia cu tehnologia protocolului de tokenizare a tZERO”.

În declarațiile lor, reprezentații Overstock și tZERO au declarat că cele mai recente investiții de la GoldenSand Capital validează viziunea companiei de a implementa tehnologia blockchain pe piețele de capital.

Compania lui Tim Draper lansează un plugin de exchange cripto pentru WordPress

Compania lui Tim Draper, Goren Holm, a anunțat că a lansat un plug-in gratuit pentru un exchange cripto. Acesta poate fi integrat în toate paginile WordPress cu câteva click-uri și poate fi monetizat.

Potrivit dezvoltatorului Alon Goren, pluginul găsește cea mai bună rată de schimb pentru a completa un swap printr-un portofel conectat. Este atât open-source cât și personalizabil și funcționează cu o gamă largă de portofele Web3 pentru desktop și mobile. Printre acestea se numără Metamask, Brave, TrustWallet, Coinbase wallet, Enjin și Opera. Goren a declarat că intenționează să adauge noi features acestui plugin pentru a îi îmbunătăți funcționalitatea.

IBM a răscumpărat acțiuni în pierdere

Potrivit lui Charlie Bilello, CEO al Compound Capital Advisors, IBM a demonstrat că răscumpărările de acțiuni nu reprezintă o strategie bună. În ultimii 20 de ani, compania a cumpărat acțiuni proprii în valoare de 140 de miliarde de dolari. Ideea era ca o ofertă mai scăzută va crește prețul acțiunilor.

Din păcate însă, s-a dovedit că evoluția ecnomică nu a avantajat compania IBM – capitalizarea sa de piață în prezent este de doar 105 miliarde de dolari.

Răscumpărarea acțiunilor a devenit o problemă majoră în ultimele luni, după declanșarea crizei COVID-19. În prezent, această practică este considerată îndoielnică, deoarece urmărește manipularea prețurilor de pe burse.

Piețele financiare din SUA au avut evoluții anormale și slabe în relație cu eforturile Federal Reserve de a le impulsiona. Sectorul financiar este din ce în ce mai puțin reprezentativ pentru economia reală, bazându-se aproape exclusiv pe bilanțul Fed. Pe măsură ce tot mai multe rapoarte privind activitatea corporațiilor vor fi publicate, este posibil să apară o evoluție negativă a piețelor financiare.

CryptoZZ