In perioada 10 – 11 octombrie 2018, la Hotel Kronwell, Brașov, va avea loc cea de a XV-a ediție a conferinței Great People Insidecu titlul “HR Mastery in the Digital Era”.

Conferința Great People Inside: HR Mastery in the Digital Era

va genera discuții interesante și provocatoare despre amploarea schimbărilor tehnologice actuale, efectele acestora asupra locurilor de muncă și implicațiile pentru domeniul HR, angajați și organizații.

Totodata va fi abordata tema impactului tehnologiei blockchain asupra recrutarii si managementului personalului in contextul unei piete din ce in ce mai competitive.

Din prezentele remarcabile pe lista de speakeri a conferintei Great People Inside:

Andrew Neitlich – fondatorul și Directorul Centrului  pentru Executive Coaching, acreditat ACTP de către ICF, care antrenează profesioniști din multiple țări pentru a fi “leadership coaches” la nivel executiv. El este, de asemenea, autorul „Guerrilla Marketing for Coaches”,  “The Way to Coach Executives” și “Elegant Leadership: Simple Strategies, Remarkable Results.” Andrew a obținut MBA-ul de la Harvard Business School.

Are o experiență completă de coaching, concentrându-se asupra liderilor din domenii
tehnologice, sănătate, servicii profesionale și din organizații complexe non-profit.

Josef Kadlec – un fost expert în cyber security și inginer de sistem Linux, ce a dobândit o pasiune pentru domeniul recrutării și pentru talent sourcing, unde experiența sa din multiple zone de activitate s-a dovedit a fi inestimabilă. Alături de Milan Novak, Josef este co-fondator al companiei internaționale de recrutare Good Call – companie specializată în recrutarea pe baza rețelelor sociale pentru organizații de toate dimensiunile, de la startup-uri, până la companii ce fac parte din topul Fortune 500 și au peste 10.000 de angajați. În prezent, în cadrul organizației Good Call lucrează peste 120 de angajați.

Se observa tot mai mult atentia sporita a marilor actori din domeniul HR indreptandu-se catre blockchain. Putem interpreta acest lucru ca o adaptare a lor la nevoia crescuta de descentralizare din randul noii generatii.

Ciprian Popa – CEO si Co-founder ORYX – fondatorul  NIHILO care a fuzionat prin absorbtie cu echipa ORYX devenind astfel noul CEO al Companiei. Prezenta unui CEO de companie DLT ne-a atras atentia si credem ca cititorii nostri vor fi interesati de aceasta prezenta.

Prezenta CEO-ului de la Oryx in calendarul evenimentului anunta daca nu un parteneriat intre platforma organizatoare si Oryx, cel putin o atractie a pietei de profil catre tehnologia blockchain pentru aplicatiile si avantajele sale.

A patra revoluție industrială se află încă în stadiu incipient, o multitudine de procese HR fiind reevaluate sau chiar reinventate. Departamentele de resurse umane și organizațiile se confruntă cu o provocare majoră în încercarea de a se adapta digitalizării, păstrându-și, în același timp, componenta creativă și inovativă. Principiile tradiționale de management și leadership nu au fost proiectate pentru această nouă eră digitală, iar, din acest motiv, suntem pe punctul de a redefini întregul concept de management al talentelor. Există o schimbare evidentă în privința produselor și serviciilor HR, majoritatea instrumentelor de performanță aflându-se într-o tranziție către Cloud.

Din păcate, foarte mulți oameni reacționează cu teamă la astfel de tehnologii revoluționare și sunt reticenți în aplicarea și promovarea lor la nivel organizațional, iar noile reglementări introduse contribuie, indirect, la menținerea acestui nivel ridicat al fricii. Persoanele aflate în funcții de conducere consideră că, astfel, își pregătesc propria organizație pentru Industria 4.0, însă talentele și HR-ul se află pe ultimul loc pe lista lor de priorități, pur și simplu pentru că nu sunt echipați cu resursele sau cunoștințele necesare pentru a gestiona schimbările prin care trec angajații, structura și cultura organizațională a companiilor.

Din aceste motive, este imperativ să ne adaptăm și să dezvoltăm strategiile de resurse umane necesare pentru a face față acestei piețe din ce în ce mai competitive. Pentru fiecare organizație actuală, ar trebui să apară o îmbunătățire a metodelor de recrutare și o atenție sporită acordată culturii organizaționale care va rezulta din mixul celor trei generații aflate pe piața muncii, în condițiile în care dezvoltarea abilităților constituie una dintre principalele priorități.

Tehnologiile blockchain si solutiile descentralizate isi vor gasi aplicabilitatea si in domeniul HR? Vom afla la Conferinata Great People Inside de saptamana viitoare care va avea loc la hotelul Kronwell din Brasov. Mai multe detalii pot fi gasite si pe site-ul oficial aici.

Cititorii Goana Dupa Bitcoin care participa la eveniment vor beneficia de un discount suplimentar de 20% pentru achizitionarea biletelor. Rezervari bilete aici.