Consorțiumul blockchain R3 CEV acceptă acum aplicații pentru noi parteneriate, ca parte a celei de-a doua runde de angajamente.

Lansat în 2015, R3 a format deocamdată relații cu 43 de bănci mari, runda inițială fiind alcătuită din 42 de parteneri. Printre aceștia se numără Banco Santander, JP Morgan și, mai nou, SBI Holdings din Japonia, primii care și-au anunțat alăturarea la proiect în noua rundă.

Startup-ul R3 a indicat în trecut că ”fereastra inițială” pentru parteneriate s-a închis în luna decembrie, dar într-un interviu dat de directorul administrativ de la R3, Charley Cooper, acesta a anunțat că o a doua rundă s-a deschis în mod oficial săptămâna trecută. A spus că SBI au fost primii înscriși, dar că se așteaptă și la alte anunțuri în zilele care urmează.

Strategia nu s-a schimbat. Întotdeauna am anticipat că vom avea o a doua rundă de înscrieri. Suntem în acest moment în curs de discuții cu cumpărători, furnizori de infrastructură și alți posibili parteneri.

Cooper a spus că în acest moment nu există o limită pentru numărul de noi parteneri, dar a pus accent pe faptul că R3 caută acum să adauge echipei și membri din sectorul non-bancar.

Sursa – CoinDesk