Compania Square a publicat raportul de activitate al Cash App, arătând că a obținut venituri de 306 milioane de dolari din Bitcoin în primul trimestru al anului 2020.

“Veniturile din Bitcoin au generat un profit brut de 7 milioane dolari în primul trimestru al anului 2020”,

se menșionează în raport. Prin comparație, pe tot anul 2019, profiturile din tranzacțiile cu Bitcoin au fost de 8 milioane de dolari.

Legatura dintre Dark Web si Bitcoin! Este Bitcoin anonim cand vine vorba de tranzactii ilegale?

Profitul brut al vânzărilor Cash App de la Square aproape că s-a dublat față de ultimul trimestru al anului trecut.

Square a transmis de asemenea o scrisoare către investitori în care raportează:

“În aprilie, Cash App a înregistrat venituri puternice și creștere a profitului brut an de an, și a obținut cele mai mari totaluri lunare pentru clienții activi care tranzacționează criptomonede, precum și o creștere masivă a volumele peer-to-peer, cheltuieli cu carduri cash, comenzi cu carduri cash, tranzacții cu depozit direct activ clienți, volume bitcoin, volume de brokeraj de acțiuni și fonduri stocate”.

Cash App a avut o creștere ridicată a tranzacțiilor cu Bitcoin

Luna trecută, Cash App a avut o creștere ridicată a tranzacțiilor cu Bitcoin, pe fondul problemelor provocate de pandemie.

“Adopția și implicarea investițitorilor în Bitcoin s-au accelerat în ultimele săptămâni, având în vedere interesul și volatilitatea recentă a pieței”,

a declarat CFO-ul Square Amrita Ahuja.

Luna trecută, Square a anunțat că adăuga o caracteristică pentru a permite utilizatorilor să direcționeze ajtuorul guvernamental către conturile lor de Cash App.

“Condus în principal de plățile de stimulare, Cash App a atins cel mai mare volum de depunere directă în luna aprilie, deoarece volumul a crescut cu aproximativ 3 ori față de martie”.

Soldurile totale ale clienților ce folosesc Cash App au ajuns la peste 1,3 miliarde de dolari la sfârșitul lunii aprilie.

CryptoZZ