Cripto Abra se extinde în 6000 de manazine din Filipine

Aplicația de investiții cripto Abra va permite utilizatorilor să cumpere criptomonede cu fiat în 6.000 de magazine din Filipine.

În baza unui parteneriat cu compania locală de plăți ECPAY, criptomonedele pot fi achiziționate de la chioșcurile situate în magazine și supermarketuri. Sunt incluse și magazinele 7-Eleven, care permit achizițiile și prin aplicația mobilă CLIQQ.

vinde bitcoin

Proprietarii de portofele Abra vor putea cumpăra criptomonede în valoare de minim 500 pesos filipinez (aproximativ 10$) și maxim 100.000 de pesos (peste 2.000$). Se va percepe o taxă de tranzacție de 2%, iar utilizatorii vor putea cumpăra toate criptomonedele suportate de Abbra.

Bitcoin scade 300$ într-o oră și trage în jos toată piața cripto

În cursul zilei de azi, Bitcoin a înregistrat o cădere subită de la 10.150$ la 9850$, ceea ce înseamnă o pierdere de 10 miliarde de dolari din market cap. Evoluția negativă apare după o săptămână de consolidare în intervalul 10.500-10.200$.

Scăderea de 300$ a avut loc imediat după deschiderea tranzacționării de pe piețele asiatice și a generat pierderi și pentru restul pieței.

După câteva zile de creștere, altcoins au început din nou să scadă azi, cu procente între 2 și 6%.

Binance deschide un birou OTC

Exchange-ul Binance va adauga opțiunea OTC pe platforma sa luna viitoare, pentru a oferi utilizatorilor opțunea de achiziție de criptomonede fără intervenția băncilor.

Co-fondatorul și șeful de marketing al Binance, He Yi, a declarat că exchange-ul va susține în mod special tranzactiile  OTC cu yuanul chinez.

Deschide un cont pe Binance

El a adăugat că noul serviciu va face parte din planul Binance în lunile următoare pentru a dedica mai mult timp și resurse pentru a concura pe piața chineză. Exchange-ul va lansa de asemenea un serviciu de plată pentru a permite utilizatorilor din 170 de țări să cumpere active cripto cu fiat pe Binance.com.

Fost jucător de hochey rus, acuzat de fraudă cu criptomonede

Un fost jucător de hochei rus a fost acuzat de comiterea unei fraude de 800.000$ în criptomonede.

Igor Musatov este acuzat că ar fi înșelat CEO-ul unei companii cu peste 45 milioane de ruble, promițându-i că va folosit banii pentru a cumpăra Bitcoin.

Potrivit agenției de știri TASS, Igor Musatov l-a convins pe directorul respectiv că este un trader profestional de criptomonede. El a primit 45 milioane de ruble pentru a cumpăra 103 BTC (o reducere semnificativă de preț) și apoi a dispărut cu banii.

CEO-ul s-a adresat autorităților după ce nu a mai reușit să ia legătura cu jucătorul de hochei. Musatov este în prezent pe o listă a infractorilor căutați și are un mandat de arestare pe 30 de zile pe numele său.

Avocatul lui Musatov susține că este vorba despre o neînțelegere și că clientul său este nevinovat de acuzații.