Presa americană a raportat sâmbătă că președintele american Donald Trump ia în considerare măsuri drastice pentru a combate focarul de covid-19. Conform diferitelor publicații, inclusiv Washington Examiner, una dintre măsuri ar fi o carantină generală, ce include suspendarea zborurilor. Populația ar putea fi obligată să stea acasă și să nu părăsească reședința decât dacă este o situație de urgență.

Mai mult, președintele SUA și membrii bipartizani ai Congresului au adoptat deja mai multe ordine executive, cum ar fi obligarea corporațiilor să producă anumite bunuri.

Dezvoltati-va cunostintele pe timp de pandemie! Probabil cea mai mare oportunitate de a invata lucruri noi!

Suspendarea traficului aerian de pasageri ar produce un șoc pe piețele financiare, motiv pentur care activitatea burselor ar putea fi suspendată.

SUA a implementat în trecut măsura de suspendare a tranzacțiilor bursiere – în 1933, prin Emergency Banking Act și timp de o săptămână după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Cripto este de neoprit

Un lucru pe care președintele Trump nu îl poate face, totuși, este oprirea tranzacționării de criptomonede. Spre deosebire de tranzacțiile bursiere, nimeni nu poate împiedica oamenii să tranzacționeze în rețeaua Bitcoin – cripto este de neoprit. Aceasta a fost operațională pentru 99.98% din timp de la înființarea sa pe 3 ianuarie 2009. Mai mult decât atât, există mai mult de 5.000 de protocoale de criptomonedă care vor continua să funcționeze, indiferent de măsurile implementate de autorități.

Cripto este noua metodă de a obține câștiguri pasive

Lennix Lai, directorul piețelor financiare la OKEx, consideră că, în prezent, una dintre cele mai bune metode de a câștiga venituri pasive este cripto staking. Declarația a fost făcută în cadrul conferinței Blockchain Economy 2020 din Turcia.

Combinația dintre criptomonede și DeFi creează o modalitate alternativă pentru ca utilizatorii să câștige venituri pasive cu ajutorul noilor tehnologii. Criptomonedele introduc o modalitate mai simplă și mai puțin birocratică pentru a oferi și obține împrumuturi. În plus, majoritatea aplicațiilor sunt accesibile prin telefonul mobil, într-un mod descentralizat.

Conceptul de finanțe descentralizate – Ce este si ce presupune?

Staking este o modalitate unică de a obține venituri. Utilizatorii care mizează anumite tokenuri sunt răsplătiți pentru faptul că asigură stabilitatea rețelei. În plus, ratele dobânzii în acest moment sunt mult mai mari decât cele din sistemul bancar tradițional.

CryptoZZ