Turneul d10e pe anul 2017 se încheie cu capitala. Pe perioada 14-15 decembrie (joi și vineri), la București va avea loc ultimul eveniment internațional blockchain din anul acesta. Evenimentul se află la a 14-a ediție și a circulat în Tel Aviv, Sillicon Valley, San Francisco, Kiev, Singapore și Amsterdam (printre alte orașe mari).

Este a doua conferință d10e de la București din 2017. Am început anul 2017 cu a 6-a editie globala a d10e, prima in Bucuresti, cand piata era de 20 de miliarde de dolari și încheiem anul cu a 14-a editie globala, a doua in Bucuresti, cand piata valoreaza peste 400 miliarde de dolari.”, a explicat Robert Preoteasa, director executiv la d10e.

La conferință o serie de dezvoltatori vor prezenta o idei inovative bazate pe blockchain în cadrul competiției d10e. La final, primii trei câștigători vor pleca acasă cu 100 000 de dolari. Competiția va fi jurizată de membrii BIC (Bitcoin Investors Consortium), un grup de 120 de membrii (investitori individuali și fonduri de investiții cripto), care administrează peste 5 miliarde de dolari în asseturi digitale.

La eveniment vor fi prezenți 30 speakeri din toată lumea, care vor aborda mai multe laturi ale tehnologiei blockchain, începând cu politicile descentralizate și terminând cu dezvoltatorii de proiecte excentrice. Din nou va fi prezent Vit Jedlika de la Liberland, dezvoltatorul Brock Pierce și formatorul de opinie David Orban.

„După 13 ediții globale din 2014 și până acum, formatul nostru a fost perfecționat pentru a include prezentări iluminatoare (de câte 15 minute fiecare) în prima parte a zilei. După un prânz în care participanții pot face networking, trecem la prezentările de câte 30 de minute și dăm startul discuțiilor care acoperă subiecte importante ca: finanțarea ICO-urilor, marketarea ICO-urilor, reglementări și lecții învățate de la ICO-urile de succes”

Prețul biletelor pentru public începe de la 250-395 de dolari. Folosind codul GOANADUPABITCOIN puteți obține o reducere de 50% din preț (125-197$).
După eveniment, vorbitorii vor rămâne încă două zile în România, timp în care vor face un tur al muzeelor în Transilvania și București.