Bithumb anunță parteneriat cu Bitmax

Două exchange-uri din zona Asia au anunțat un parteneriat strategic pentru a-și extinde baza de clienți. Este vorba despre Bithumb, înregistrat în Coreea de Sud și Bitmax, cu sediul în Singapore.

Cele două platforme sunt printre cele cu cele mai mari volume de lichiditate, fiecare având peste 350 milioane USD în volum de tranzacționare ajustat pe zi. Bithumb este printre cele mai mari exchange-uri cripto din Coreea de Sud, unde activează încă din 2014. Bitmax este mult mai nou, fiind fondat în 2018, dar a dezvoltat rapid o reputație pentru inovație și strategia sa agresivă de creștere.

Bithumb și Bitmax au început să-și diversifice opțiunile, oferind servicii de margin trading și a instrumentelor derivate bazate pe criptomonede.

Tranzactioneaza Bitcoin folosind vTrader!

Coinbase integrează Dai pe platforma dedicată comercianților

Coinbase a anunțat că a integrat DAI – criptomoneda lansată de Maker DAO – în aplicația pentru comercianți Coinbase Commerce.

DAI are avantajul că este o criptomonedă stabilă, ceea ce înseamnă că valoarea sa fluctuează mai puțin decât Bitcoin și Ethereum, de exemplu.

În viitor, magazinele și vânzătorii de pe platformă vor putea sa accepte DAI ca metodă de plată pentru bunuri și servicii. Printre cei care folosesc Coinbase Commerce se numără Shopify și WooCommerce, alături de alți 4 milioane de comercianți.

Coinbase a raportat că anul trecut a procesat plăți la comercianți în valoare de 135 milioane de dolari. Aceasta reprezintă o creștere de 600% față de anul 2018.

Fcoin anunță că nu poate returna utilizatorilor între 7.000 și 13.000 BTC

Exchange-ul asiatic Fcoin și-a suspendat activitatea și a anunțat că se află în imposibilitate de plată a unei sume între 7.000 și 13.000 BTC.

Zhang Jian, fostul CTO Huobi, care a lansat FCoin în mai 2018, a anunțat informațiile pe blog în cursul zilei de ieri. El a afirmat că exchange-ul nu este în măsură să proceseze cererile de retragere ale utilizatorilor, întrucât rezerva sa de active a scăzut prea mult. Decalajul este estimat la aproximativ 130 de milioane de dolari.

Zhang a susținut în postare că nu a fost vorba despre un furt sau un exist scam, ci de o serie de decizii proaste ce nu au fost identificate la timp.

Aparent, problema a provenit din erorile sistemului intern care au creditat utilizatorii cu mai multe recompense miniere bazate pe tranzacții decât ar fi trebuit să primească. Deoarece compania nu a reușit să detecteze acest lucru suficient de curând pentru a remedia situația, sumele în minus au devenit din ce în ce mai mari de la începutul anului 2019.

Fcoin a fost unul dintre exchange-urile care a adoptat sistemul controversat de “trans-fee mining”. Acesta presupune că taxele de tranzacție au fost returnate utilizatorilor sub forma tokenului nativ FT.

Decentraland anunță campanie cu premii de 100.000$

Criptosfera se pregătește pentru lansarea Decentraland, prima lume virtuală bazată pe blockchain, care promite o vânătoare masivă de cripto-comori. Jucătorii care creează un avatar vor putea intra în metaverse joi, 20 februarie. Timp de patru zile, participanții pot explora Genesis City, o lume virtuală în care se pot regăsi tokenuri non-fungibile și alte premii de la o serie de parteneri ai jocului.

Echipa de la Decentraland spune că lansarea reprezintă apogeul a peste doi ani de dezvoltare. Economia pe deplin tokenizată și descentralizată, care rulează pe criptomoneda MANA, permite jucătorilor să construiască conținut 3D și scene virtuale.

CryptoZZ