Copper, un custodian din Londra pentru active digitale, a anunțat că, de la lansarea infrastructurii în iunie, a procesat peste 500 de milioane de dolari în tranzacții, în creștere în fiecare lună.

Compania oferă protecție digitală a activelor pentru mai multe fonduri și investitori care operează o gamă completă de strategii de investiții.

vinde bitcoin

În prezent, clienți precum GSR, un mare producător de piață și furnizor de lichidități pentru active digitale, au integrat platforma de tranzacționare multi-cont, de tranzacționare multi-monedă și soluția de decontare T-0.

Decontare T-0 USD

În cadrul planurile de extindere a serviciilor de custodie și decontare fiat, Copper a încheiat de asemenea o colaborare cu Signature Bank pentru a oferi decontare T-0 USD.

„Depozitul și tranzacționarea sigură a activelor digitale sunt imperative pentru a facilita adoptarea instituțională. Serviciile GSR furnizează nevoile de tranzacționare ale omologilor atunci când intră și ies din tranzacții la risc sau când necesită expuneri la risc personalizate. Este încurajator pentru noi să vedem creșterea acestui tip de infrastructură de decontare în industria cripto. Copper a fost în fruntea acestei dezvoltări atunci când vine vorba de securitate.”

a declarat Jakob Palmstierna, directorul soluțiilor de investiții al GSR.

De asemenea, în luna mai, Copper a anunțat că a fost selectat pentru o colaborare cu SWARM, un furnizor de infrastructură pentru emiterea și comercializarea activelor digitale.

„Deși ne-am așteptat să vedem o creștere treptată a volumelor de execuție și decontare la nivelul clienților noștri, este cu adevărat încurajator să observăm o creștere rapidă a angajamentului. Lucrăm la alte servicii unice care vor oferi clienților noștri instituționali instrumente suplimentare pentru a se angaja cu piețele activelor digitale pe care ne așteptăm să le lansăm în al patrulea trimestru.”

a declarat Dmitry Tokarev, fondator și CEO al Copper.