Un nou venit pe scena serviciilor de investiții Bitcoin oferă servicii de custodie și asigurare completă pentru depozitele de Bitcoin. Compania KNØX a lansat soluția sa de custodie pe 24 septembrie și se remarcă printr-o asigurare completă a fondurilor depuse.

CEO-ul Alex Daskalov a declarat:

„Nu am vazut nici un al furnizor care să ofere acoperire de 100% .Până în prezent, nu am văzut custodia asigurată corespunzător. Există multe dezinformări și, în multe cazuri, considerăm că alți furnizori nu protejează în mod adecvat investitorii.”

Daskalov a fondat KNØX după ce și-a dat seama că în cazul instituțiilor, deținerea cheilor private nu este suficientă pentru a asigura criptomonedele deținute.

vinde bitcoin

„Al doilea lucru cel mai bun pe care îl poți face dacă nu vei deține cheile private este că ar trebui să ai dreptul să ai întreaga valoare a activelor asigurate”,

a spus el.

La lansare, KNØX va fi deschisă persoanelor sau instituțiilor acreditate din Canada , SUA, Marea Britanie, Uniunea Europeană și Asia. Compania a acumulat 6,2 milioane USD în finanțare de la Initialized, iNova și Fidelity Investments Canada, printre altele.

Asigurare pentru depozitele de Bitcoin

Daskalov a explicat de asemenea că planurile de asigurare pot fi adaptate nevoilor particulare ale fiecărui client. De exemplu, în timp ce unii clienți ar putea dori o protecție a activelor de 100 la sută, alții ar putea dori doar o protecție de 20, 40 sau 60 la sută. De asemenea, vor primi rate diferite, în funcție de cât de mult vor să păstreze custodia și de detaliile modelului lor de afaceri.

Daskalov consideră că custodia bitcoin 100% asigurată este ultima piesă pentru crearea unui cadru confortabil pentru instituții.

„Există o mulțime de capital care stă pe margine și așteaptă momentul în care riscul principal de furt și pierdere este anulat”,

a spus el.

Odată rezolvată această problemă, acei jucători precauți vor putea în sfârșit să intre pe piață.

“Ceea ce auzim de la clienții instituționali care ni s-au alăturat este că deja s-au obișnuit cu volatilitatea. Singurul obstacol rămas este să se asigure că fondurile lor nu sunt vulnerabile la furt sau pierderi.”