Weekendul acesta, autoarea seriei Harry Potter, J.K. Rowling, și-a exprimat interesul pentru Bitcoin pe Twitter. Din păcate însă, directorii Coinbase și Binance au reușit să se facă de râs în răspunsurile oferite.

Scriitoarea a declarat că nu înțelege ce este Bitcoin și a solicitat ca cineva să îi explice. A urmat un val de răspunsuri, dar cele mai discutate au fost cele oferite de Brian Armstorong și Changpeng Zhao.

Directorii Coinbase și Binance se fac de ras

Armstrong a răspuns unui cont fals J. Rowling, care a proclamat că a cumpărat BTC de 100 de dolari. CEO-ul Coinbase i-a recomandat acelui cont fals să intre pe platformă și să exploreze „multe alte criptomonede de acolo”. Deși a fost șters ulterior, mesajul a stârnit un val de comentarii, în mare parte cu referire la faptul că directorul unui exchange major a recomandat unei milionare să cumpere shitcoins. Faptul că nu a reușit să dea reply la contul corect nu a ajutat deloc.

BTC vs Ether – Asemanari si deosebiri intre cele mai populare active digitale!

Nu doar Armstrong a dat-o în bară. Changpeng Zhao (CZ), CEO-ul Binance, a reușit de asemenea să dea un răspuns ridicol. El s-a oferit să o învețe pe J.K. Rowling să achiziționeze Bitcoin, dar a completat cu:

”Dă femeii un pește și o hrănești o zi; învață o femeie să pescuiască și o hrănești o viață întreagă. Nu că mai ai nevoie de hrănire, dar …”.

Udi Wertheimer, care se descrie drept un troll cripto, a răspuns la tweet-ul lui CZ, scriind:

„BREAKING: @cz_binance este oficial cel mai incompetent partener de discuții despre Bitcoin”.

Întreaga discuție a devenit o farsă, așa că nu este surpinzător că J.K. Rowling nu a fost convinsă de importanța investițiilor în Bitcoin.

Analistul Larry Cermak a rezumat situația pe scurt:

”Acestea sunt directorii generalii la cele mai mari două exchange-uri din spațiu. Unul răspunde la un tweet fals JKR cu o încercare neconvingătoare de a vinde shitcoins. Celălalt a postat cea mai ridicolă metaforă pe care am văzut-o de ani buni, dar cel puțin a reușit să răspundă la contul potrivit. Am rămas fără cuvinte”.

CryptoZZ