Epidemia de coronavirus a determinat numeroase companii să adopte măsura de a-și trimite angajații să lucreze de acasă. Pentru multe industrii, această evoluție a prezentat dificultăți, însă pentru ecosistemul cripto, work-from-home este un sistem bine pus la punct.

Ani de zile, spațiul cripto a funcționat ca o rețea globală, interconectată de lideri de opinie și echipe de dezvoltatori. Bitcoin (BTC) a apărut și s-a răspândit printr-o comunitate liberă de forumuri online.

Urmareste canalul nostru de YouTube!

Proiectele cripto au fost dezvoltate în cea mai mare parte din eforturile unor echipe răspândite în întreaga lume. Practic, în acest ecosistem, work-from-home este norma, nu excepția. Ethereum, un proiect care este instrumental pentru spațiul cripto, a fost ghidat de o echipă de dezvoltatori de la distanță.

Din acest motiv, industria cripto a continuat să funcționeze la parametri normali atunci când autoritățile au luat măsuri de distanțare socială. De exemplu, bursele din toată lumea au închis centrele în care sute de traderi se adunau pentru a plasa comenzi, iar băncile au fost nevoite să își trimită angajații acasă.

Ecosistemul cripto oferă oportunități de a câștiga bani din activitatea online

Cultura echipelor distribuite câștigă teren în fiecare zi, așa cum Bitcoin și celelalte criptomonede modifică paradigma industriei de plăți.

Blockchain este, de asemenea, în sine, o tehnologie pentru consensul la distanță și păstrarea înregistrărilor. Adăugat la etosul open-source, spațiul cripto a dat un exemplu despre modul în care economia poate continua să funcționeze de la distanță.

Un alt avantaj este faptul că, în continuare, ecosistemul cripto oferă oportunități de a câștiga bani din activitatea online. Există numeroase proiecte cripto ce oferă opțiunea de a lucra de acasa pentru toate nivelurile de cunoștințe tehnice. De la promovarea pe social media a proiectelor, scrierea de articole sau bug bounties, cei interesați să obțină venituri suplimentare pot găsi aceste oportunități în ecosistemul cripto.

Daca sunteti interesati de un job la distanta va recomand Crypto-job si BountyHive, platforme romanesti de recrutare si microjoburi.

CryptoZZ