Consorțiul Enterprise Ethereum Alliance (EEA) a anunțat crearea unui grup de lucru. Rolul va fi de a interacționa cu marile companii în vederea implementării blockchain-ului Ethereum.

Grupul de lucru, numit EEA Mainnet Initiative, intenționează să accelereze și să conducă cooperarea între companiile membre și start-up-urile care lucrează la dezvoltarea Ethereum. De asemenea, va deveni un punct de contact între dezvoltatorii care lucrează la tehnologia rețelei și soluțiile de interoperabilitate.

vinde bitcoin

Inițiativa EEA Mainnet Initiative: soluții de interoperabilitate și scalabilitate

Inițiativa Mainnet va căuta să îmbunătățească modul în care componentele rețelei publice corespund cu cerințele pieței comerciale pentru a stimula adoptarea Ethereum. EEA va organiza discuții interactive în cadrul conferinței de dezvoltatori a Fundației Ethereum, Devcon5, în octombrie 2019.

Marley Gray, membru al consiliului EEA și arhitect principal la gigantul tehnologic Microsoft, a declarat că accelerarea rapidă a tehnologiei în jurul rețelei Ethereum necesită o interoperabilitate și scalabilitate accentuată.

Un nou membru al consiliului EEA

Aya Miyaguchi, directorul Fundatiei Ethereum, a fost numită ca nou membru al Consiliului EEA.

Enterprise Ethereum Alliance este un consorțiu blockchain cu peste 450 de membri. Acest include, printre alții, Microsoft, JPMorgan Chase, Santander, Accenture, ING, Intel și Cisco. Obiectivul consorțiului este acela de a promova utilizarea blockchain-ului Ethereum ca standard deschis în cadrul marilor întreprinderi.

La începutul acestui an, EEA a publicat un raport. Acesta descrie o serie de cazuri de utilizare a blockchain-ului în industria imobiliară. Raportul a susținut că blockchain-ul este capabil să reducă timpul de înregistrare și transfer de proprietăți, în timp ce crește transparența.

Până în prezent, blockchainul Ethereum este cea mai populară rețea publică de blockchain pentru construirea de aplicații descentralizate și contracte inteligente.