Fundstrat și eToro: Pandemia poate avea efect pozitiv asupra prețului Bitcoin

Strategul Fundstrat David Grider și managerul de cont Simon Peters de la eToro au discutat cu reporterii Cointelegraph despre viitorul Bitcoin. Principalele subiecte au fost modul în care coronavirusul și criza financiară pot afecta evoluția criptomonedei. De asemenea, au discutat despre modul în care fundamentele Bitcoin și înjumătățirea recompensei de bloc vor afecta perspectivele sale pe termen lung.

Dezvoltati-va cunostintele pe timp de pandemie! Probabil cea mai mare oportunitate de a invata lucruri noi!

Ambii analiști sunt de părere că Bitcoin va înregistra volatilitate de 15-20% pe termen scurt. Pe termen mediu și lung, efectele crizei economice și a măsurilor de stimulare economică pot avea un efect pozitiv asupra prețului bitcoin.

„Am văzut această conversie a activelor în numerar provocată de ciză, indiferent de ce piață este. Dar va veni un punct în care, datorită acestei cantități crescânde de bani care a fost pompată în sistem, numerarul își va pierde valoarea. Apoi, în timp ce virusul se reduce, și numărul de cazuri noi care sunt raportate se reduce, întrebarea pentru investitori este atunci: „Ce fac cu toți banii pe care îi am?” Și atunci ar putea să cerceteze alte active. care se pot proteja împotriva inflației. În esență, Bitcoin poate fi unul dintre aceste active”

a concluzionat Grider.

Fondatorul ICE și fostul CEO al Bakkt, acuzați de vânzări de acțiuni înainte de prăbușirea burselor

Kelly Loefler, fostul CEO al Bakkt și soțul său, Jeffrey Sprecher, fondatorul și CEO al Intercontinental Exchange (ICE), care deține Bursa din New York, au fost criticați că au vândut acțiuni imediat după un briefing privat al Senatului cu privire la COVID-19. Loeffler este în prezent senator din partea statului Georgia. Cei doi au vândut acțiuni cu valoare de 1,3 milioane și 3,2 milioane de dolari înainte ca publicul larg să afle despre virus și bursele să se prăbușească.

Practic, presa i-a acuzat pe Leoffler și Sprecher că au profitat de informații confidențiale pentru a tranzacționa pe bursă.

Într-o declarație oficiala, ICE a declarat că Loeffler și Sprecher “au clarificat că acele tranzacții au fost executate de consilierii lor financiari, fără aportul sau direcția celor doi” și că tranzacțiile respectă politicile companiei.

Interpol apelează la serviciile S2W LAB pentru a investiga dark web

Potrivit unui comunicat de presă, Organizația Internațională de Poliție Criminală a semnat un acord de colaborare cu startup-ul sud-coreean S2W LAB. Aceștia vor asista Interpol în investigarea criminalității de pe darkweb.

Înființat în 2018, S2W LAB a urmărit cantități mari de date din darkweb și și-a stabilit propria bază de date. Folosind un motor analitic multi-domeniu bazat pe AI, compania poate analiza datele și să caute legături între domenii. Start-up-ul a atras atenția Interpol datorită unora dintre studiile publicate pe această temă, precum și unui număr de brevete internaționale obținute.

”Răspunsul la infracțiunile informatice de pe Dark Web este foarte dificil datorită caracteristicilor sale și utilizării largi a criptomonedelor … Vom coopera cu investigațiile internaționale cu tehnologiile noastre și vom contribui la utilizarea tehnologiei în scopuri bune”

a declarat reprezentantul S2W LAB.

CryptoZZ