Categorii: Internationale

Electronics Arts (EA) se folosește de comunitatea cripto pentru a promova un nou joc

Un mesaj postat pe Twitter de una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri din America de Nord a stârnit atenția comunității cripto. Mai exact, Electronics Arts (EA) a postat ”Investiți în Crypto” și toată comunitatea a sărit să comenteze. Mesajul a fost repostat de peste 5000 de ori, în ceea ce s-a demonstrat a fi până la urmă o campanie de marketing pentru un nou joc.

Menționarea criptomonedelor de către o companie atât de cunoscută ar fi reprezentat o mare lovitură pentru industria cripto. Din păcate însă, s-a dovedit a fi un mesaj de promovare pentru Apex Legends Sezonul 3: Meltdown! ce va fi lansat în octombrie. Jocul are un nou personaj numit „Crypto”, al cărui nume se referă la criptografia tradițională și nu la whitepaper-ul lui Satoshi.

Electronics Arts  celebru pentru FIFA

Studioul EA este faimos pentru jocuri precum FIFA, NHL și Titanfall, iar mesajul respectiv a stârnit speranțe în rândul comunității. Actori importanți de pe crypto-Twitter, precum Binance, OkCoin, Lolli și Bitcoin Magazine au sărit imediat să răspundă la ceea ce părea un mesaj de promovare a criptomonedelor.

Cei mai mulți cripto-entuziaști care au văzut mesajul au crezut că EA se va implica într-un fel sau altul pe piața cripto. Este de înțeles că a fost până la urmă o dezamăgire severă – compania nu are planuri în acest sens. Dar este de apreciat inventivitatea lor când vine vorba de campanii de marketing virale.

Ike

Postari recente

Bitcoin crește la 6700$ și pare să se decupleze de la evoluția burselor

În ultimele zile, prețul Bitcoin a fluctuat în intervalul 6100-6500$, urmând evoluția burselor americane. Indicii… Citeste mai mult

12 ore

Swedbank, investigată și amendată pentru încălcarea normelor AML

Autoritatea de Supraveghere Financiară (FSA) din Suedia a amendat Swedbank cu 386 de milioane de… Citeste mai mult

12 ore

OKEx anunță cel de-al 11-lea IEO – DEAPCOIN (DEP)

Compania OKEx a anunțat că pe data de 8 aprilie va găzdui cea de-a 11-a… Citeste mai mult

14 ore

Vulnerabilitate de securitate în sistemul de videoconferință Zoom

Rapoarte recente relevă că software-ul de videoconferință Zoom are vulnerabilități care permite unui atacator să… Citeste mai mult

16 ore