Categorii: Internationale

Electronics Arts (EA) se folosește de comunitatea cripto pentru a promova un nou joc

Un mesaj postat pe Twitter de una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri din America de Nord a stârnit atenția comunității cripto. Mai exact, Electronics Arts (EA) a postat ”Investiți în Crypto” și toată comunitatea a sărit să comenteze. Mesajul a fost repostat de peste 5000 de ori, în ceea ce s-a demonstrat a fi până la urmă o campanie de marketing pentru un nou joc.

Menționarea criptomonedelor de către o companie atât de cunoscută ar fi reprezentat o mare lovitură pentru industria cripto. Din păcate însă, s-a dovedit a fi un mesaj de promovare pentru Apex Legends Sezonul 3: Meltdown! ce va fi lansat în octombrie. Jocul are un nou personaj numit „Crypto”, al cărui nume se referă la criptografia tradițională și nu la whitepaper-ul lui Satoshi.

Electronics Arts  celebru pentru FIFA

Studioul EA este faimos pentru jocuri precum FIFA, NHL și Titanfall, iar mesajul respectiv a stârnit speranțe în rândul comunității. Actori importanți de pe crypto-Twitter, precum Binance, OkCoin, Lolli și Bitcoin Magazine au sărit imediat să răspundă la ceea ce părea un mesaj de promovare a criptomonedelor.

Cei mai mulți cripto-entuziaști care au văzut mesajul au crezut că EA se va implica într-un fel sau altul pe piața cripto. Este de înțeles că a fost până la urmă o dezamăgire severă – compania nu are planuri în acest sens. Dar este de apreciat inventivitatea lor când vine vorba de campanii de marketing virale.

Ike

Postari recente

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

o zi

Organizatie autonoma descentralizata – proiectul Aragon

Unul dintre motivele care au alimentat dezvoltarea explozivă a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain este… Citeste mai mult

2 zile

Orase inteligente si Blockchain

In perioada 22 – 26 iunie, a avut loc Smart Cities Days 2020. Un eveniment… Citeste mai mult

5 zile

Este Bitcoin Vault o schema Ponzi sau nu?

Acum cateva luni cineva mi-a atras atentia asupra unui proiect crypto numit Bitcoin Vault. BTCV… Citeste mai mult

2 săptămâni

Va depăși prețul criptomonedei Ethereum maximul istoric de 1400$ in umatorul interval de timp?

Prețul criptomonedei Ethereum a avut o evoluție cel puțin interesantă și destul de similară cu… Citeste mai mult

2 săptămâni

Trump catre Secretarul Trezoreriei „Go After Bitcoin”

Cartea fostului Consilier pe Securiatate Nationala John Bolton, „Camera unde s-a întâmplat”, dezvaluie detalii picante… Citeste mai mult

2 săptămâni