Compania blockchain HDAC Technology, finanțată de Hyundai, a anunțat un parteneriat cu CasperLabs. Scopul parteneriatului este de a integra blockchain-urile HDAC și Casper.
Cele două echipe vor colabora pentru a studia și dezvolta un mecanism de consens Proof-of-Work.

Scopul partneneriatului este asigurarea scalabilității fără a compromite descentralizarea. CEO-ul ADAPtive Holdings Ltd., societatea-mamă a Casper Labs, a declarat că acest aspect este foarte important pentru adoptarea în masă.

“Multe implementări au necesitat compromisuri în ce privește descentralizarea și ne propunem să oferim descentralizare completă alături de acces permisionless”,

a spus el.

Cumpara masina cu Bitcoin

Servicii blockchain pentru companii

Inițial, parteneriatul se va concentra pe dezvoltarea tehnologică comună a mecanismelor de consens. HDAC își propune să permită crearea de medii de IoT de generație viitoare care să fie autentificate și verificate. Compania a emis tokenul Hyundai – DAC pe propriul blockchain Proof of Work.

HDAC Technology a fost fondată de Dae Sun Chung, CEO al Hyundai BS & C în octombrie 2017.

CEO-ul Michael Yoon a declarat:

“Tehnologia HDAC va oferi toate tipurile de servicii legate blockchain pentru a asista clienții mai bine în era celei de-a patra revoluții industriale prin integrarea tehnologiilor viitoare cum ar fi IoT, AI, big data și FinTech”.

Cumpara Bitcoin

CasperLabs lucrează în prezent la un blockchain Pure Proof of Stake, bazat pe ideea dezvoltatorului Vlad Zamfir. Ca parte a parteneriatului, CasperLabs și HDAC vor împărtăși cercetarea și suportul tehnic.

Colaborarea se va extinde pe o perioadă de trei ani, include și organizarea de hackathon în SUA și Coreea. De asemenea, cele două companii lucrează împreună cu clienți și parteneri selectați pentru a-i ajuta să implementeze soluții blockchain.