Compania Weiss Ratings a crescut evaluarea Bitcoin de la B+ la A-, după ce anterior a stârnit critici pentru nota acordată.

Evaluarea Weiss pentru Bitcoin este acum A-minus, considerându-l excelent. Compania a menționat îmbunătățirea elementelor fundamentale și creșterea pozitivă a prețurilor. De asemenea, faptul că se apropie înjumătățirea recompensei de bloc este un alt motiv pentru poziția îmbunătățită în clasament.

”Upgrade Bitcoin: Evaluarea Weiss Crypto pentru BTC este acum A- (excelentă), datorită îmbunătățirii elementelor fundamentale și a acțiunii pozitive a prețurilor înaintea următoarei înjumătățiri a recompensei Bitcoin”

a menționat firma pe Twitter.

Weiss s-a ocupat de evaluarea sectorului financiar de aproape 50 de ani, însă are o experiență redusă în industria cripto. Clasamentul său al proiectelor de criptomonedă se bazează pe risc, recompensă, tehnologie și adopție.

Este de apreciat ca Weiss tine cont de evoluția pozitivă a Bitcoin

Compania oferă rapoarte periodice cu privire la condițiile și sentimentul pieței, oportunități de investiții și alerte.

Cu toate acestea, Weiss s-a confruntat cu unele critici în trecut, atât în ce privește criptomonedele, cât și în evaluările pieței financiare tradiționale. În 2006, de exemplu, au fost criticați pentru ceea ce a fost considerat drept practici neetice în unele ratinguri pe piețele tradiționale. De asemenea, în 2014, Weiss au fost implicați într-o altă controversă legată de evaluările lor pe piața asigurărilor din Florida.

Urmareste canalul nostru de YouTube!

Unii traderi consideră că ratingurile Weiss nu sunt corecte din cauza lipsei lor de experiență cu cripto-active și piețe.

La fel ca și evaluările realizate de Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China, clasamentele Weiss nu sunt neapărat considerate relevante pentru comunitatea cripto. Cu toate acestea, este de apreciat că au luat in considerare evoluția pozitivă a Bitcoin din ultima perioadă.

CryptoZZ