Firma britanică B2C2, autorizată să ofere derivative cripto

Compania B2C2 de tranzacționare OTC și furnizor de cripto-lichiditate a obținut autorizare pentru a oferi cripto-derivative în Marea britanie. Compania din Londra a anunțat că a primit aprobare de la Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) pentru tranzacționarea contractelor CFD.

Cripto CFD-urile permit comercianților să prevadă modificarea viitoare a prețurilor anumitor criptomonede. Aceste predicții oferă o oportunitate de a obține profit atât pe piețele în creștere, cât și pe cele în scădere, mergând pe termen lung sau scurt.

Produsul CFD al companiei B2C2 OTC oferă expunere la cotația BTC, BCH, ETH, litecoin (LTC) și XRP.

Bitcoin încheie luna ianuarie peste pragul de 3400$

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin și al majorității criptomonedelor s-a menținut relativ constant. Cu toate acestea, este cea de-a șasea lună consecutivă în care prețul său a scăzut.

În prezent, BTC se apropie de valoarea de 3500$, în timp ce Ethereum se tranzacționează sub 110$.

Evaluarea totală a pieței cripto este de mai puțin de 115 miliarde de dolari.

Boerse Stuttgart lansează aplicație mobilă de tranzacționare cripto

Operatorul celei de-a doua burse din Germania, Boerse Stuttgart Group, a lansat o aplicație mobilă pentru tranzacționarea de criptomonede.

După un an de dezvoltare, compania a anunțat că aplicația Bison este acum disponibilă pe dispozitivele iOS 9+ și Android 4.4+ din Germania. Aceasta va permite utilizatorilor să tranzacționeze bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC) și XRP și să-și finanțeze conturile cu euro.

Aplicația are taxe de tranzacționare zero și oferă, de asemenea, un portofel încorporat pentru stocarea criptomonedelor. În prezent, utilizatorii pot tranzacționa numai între orele 6:00 și miezul nopții, deși se așteaptă ca acestea să se extindă mai târziu. Aplicația va obține profitul din diferența dintre prețurile de cumpărare și de vânzare oferite.

CookieMiner, malware ce fură parolele utilizatorilor de MAC

CookieMiner, o progresie a programului OSX.DarthMiner, este un program malware destinat utilizatorilor de Mac. Acesta este capabil să fure parole de Google Chrome salvate, mesaje SMS iPhone și backup-uri iTunes pe echipamentele sincronizate și multe altele.

Compania de cybersecurity Palo Alto Networks avertizează că scopul malware-ului este de a avea acces la conturile de pe exchange-urile cripto. O combinație de date furate le-ar permite hackerilor să ocolească autentificarea pe mai multe niveluri pe care mulți utilizatori le-au creat pentru a le asigura o securitate suplimentară.

După cum sugerează și numele, malware-ul instalează, de asemenea, și un program de minare de criptomonede.