Fundația NEM planifică reorganizare și concedieri

Fundația NEM planifică disponibilizări a forței de muncă de 150 de persoane. Este o actiune in urma reducerilor bugetare severe și înaintea unei restructurări iminente. Fundația este o organizație non-profit finanțată de comunitate, creată pentru a promova blockchain-ul NEM.

Deoarece se aproie de faliment, fundația planifică să solicite o finanțare de 7.5 milioane de dolari din partea comunității. În conformitate cu noua conducere, problemele financiare se datorează managementului defectuos din ultimul an.

Prețurile cripto fluctuează ușor

În ultimele 24 de ore, prețurile majorității criptomonedelor au înregistrat ușoare creșteri. Bitcoin a depășit valoarea de 3400$, iar XRP, Ethereum și EOS se mențin la valorile de ieri. Tron și Stellar au scăzut ușor, cu 5 respectiv 3%.

În general, atât analiștii, cât și traderii se așteaptă ca actuala piață dificilă să se extindă pe parcursul primei jumătăți a anului 2019.

Alipay și WeChat Pay solicită Huobi să nu mai folosească aceste metode de plată

Alipay și WeChat Pay au cerut exchange-ului cripto Huobi să elimine serviciile de plată de la biroul OTC pe care îl gestionează.

Principalii furnizori chinezi de plăți digitale au trimis scrisori juridice către Huobi. In acestea, ei susțin că folosirea serviciilor și a logoului lor pe piața OTC a bursei este neautorizată.

Atât Alipay, cât și WeChat Pay nu au oferit Huobi serviciile sale de plată și nici nu i-au dat permisiunea de a-și folosi respectivele mărci comerciale. Cu toate acestea, platforma OTC a Huobi permite utilizatorilor să utilizeze coduri QR din ambele sisteme pentru a facilita tranzacționarea de criptomonede.

Binance introduce achizițiile de criptomonede cu carduri de credit

Cel mai mare exchange cripto din lume, Binance, a anunțat că a introdus achiziția de criptomonede cu carduri de credit. Opțiunea este oferită în colaborare cu compania de procesare de plăți Simplex și permite achizițiile prin intermediul cardurilor de credit Visa și MasterCard.

Inițial, exchange-ul va permite cumpărerea de bitcoin (BTC), eter (ETH), litecoin (LTC) și XRP cu carduri de credit. Acestea pot fi tranzacționate cu până la 151 de alte tokenuri oferite de Binance.