Incubatorul de afaceri Binance Labs – sezonul 3

Binance Labs a anunțat deschiderea oficială a sezonului 3 al Incubatorului, un program ce finanțează cele mai promițătoare proiecte blockchain. Selecția proiectelor se va face până pe data de 31 august 2019. Start-up-urile acceptate vor primi consulanță, finanțare și resurse din partea binance Labs. Aplica aici!

Programul durează 10 săptămâni și se derulează în Asia, în perioada octombrie-decembrie.

Proiecte de interes

Pentru acest sezon din Programul incubatorul de afaceri Binance Labs, prioritatea sunt proiectele de infrastructură, indiferent de locație. Industriile cheie și domeniile de interes sunt proiecte BEP2 Token, infrastructura Binance Chain, jocuri blockchain, finanțe descentralizate, instrumente de guvernare și dApps pentru Europa, Asia și America de Nord. În Africa, America Latină și Asia de Sud-Est, prioritare sunt criptomonedele stabile, plăți, remitențe și infrastructuri de tranzacționare.

Avantaje oferite prin Programul incubatorul de afaceri Binance Labs

Incubatorul de afaceri Binance Labs oferă o serie de servicii pentru proiectele selectate, care le oferă avantaje competitive pe piață.

  • Finanțare pentru start-up-uri.
  • Program mentorship – unii dintre cei mai influenți antreprenori și dezvoltatori din industria blockchain vor ajuta noii veniți pe această scenă cu sfaturi.
  • Networking – inițiatorii de proiecte au posibilitatea de a se conecta cu alți membri ai industriei, în funcție de interesele lor.
  • Suport – start-up-urile participante la proiect primesc sprijin în mai multe domenii de afaceri. Acestea includ formare, consultanță juridică / de reglementare, recrutare, execuție tehnică, strângere de fonduri, marketing / PR etc.

O istorie de succese

Acesta este a treia etapă din Programul incubatorul de afaceri Binance Labs, proiectele susținute anterior atrăgând interes extins de la fonduri de investiții la nivel mondial.

Startup-urile care au finalizat programul au implementat măsuri semnificative pentru creșterea ecosistemului blockchain și promovarea adoptării. Multe dintre ele și-au lansat deja produsele și au obținut finanțări semnificative de la investitori. Printre acestea se numără:

  • Nym Technologies, un protocol concentrat pe confidențialitate, a strâns recent 2,5 milioane de dolari și își va lansa curând testnetul.
  • Torus, o companie care dezvoltă tehnologie pentru gestionarea cheilor private a încheiat o rundă de finațare de 2 milioane de dolari și a construit un produs în baza mai multor parteneriate.
  • Protocolul Marlin, care lucrează la îmbunătățirea vitezei rețelei, a obținut finanțare de 3 milioane de dolari și a lansat recent un testnet.
  • Cere Network, o soluție CRM bazată pe blockchain a obținut finanțare de la investitori majori și și-a lansat testnetul.
  • SafePal este un dezvoltator de portofele hardware securizate și accesibile a lansat linia de produse pe Amazon și a vândut primul său lot în 20 de zile.

Ella Zhang, șeful Binance Labs, a explicat principiile programului:

“Binance Labs a fost creat pentru a împuternici următoarea generație de BUIDLERS și pentru a încuraja adoptarea și inovația în blockchain și criptomonede.
Prin incubare, suntem capabili să susținem proiectele în stadiu incipient în găsirea unei piețe de produse potrivite și a tracțiunii în creștere. Continuăm să fim inspirați în fiecare zi de fondatorii și echipele talentate din întreaga lume și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce aduce sezonul 3 ”.

Urmariti video pentru mai multe infrmatii despre Programul incubatorul de afaceri Binance Labs.

Ike

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

4 săptămâni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

2 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

2 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

2 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

2 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

2 luni