Epidemia de coronavirus intârzie livrările de hardware de minare

Producătorii de hardware de minare MicroBT, Bitmain și Innosilicon au notificat clienții că vor exista intârzieri în livrarea comenzilor de hardware. Guvernul chinez a decis să prelungrească vacanța de anul nou din cauza epidemiei cu coronavirus din China.

MicroBT a publicat o notificare pe WeChat care face referire la o decizie luată de guvernul provinciei Guangdong de a prelungi vacanța Anului Nou Chinez până la 9 februarie, o săptămână suplimentară.

„Ca urmare, producția, livrarea, serviciul post-vânzare și trimiterea și primirea documentelor și a altor aranjamente vor fi întârziate”

se arată în anunțul MicroBT.

Artem Eremin, manager de produs al ASIC retailer 3Logic, a declarat pentru Coindesk că anunțuri similare au fost publicate și de Bitmain și Innosilicon.

Urmareste canalul nostru de Youtube!

Malware de minare cripto în wallpaper cu Kobe Bryant

Unitatea de informații de securitate Microsoft au anunțat că au identificat malware de minare cripto într-un wallpaper cu Kobe Bryant:

„Am găsit un fișier HTML rău intenționat, prezentat sub forma unui wallpaper Kobe Bryant care conține un script de extragere a monedelor”.

Scriptul menționează „CoinHive”, un miner din browser pentru criptomoneda monero (XMR) care s-a dovedit popular în rândul hackerilor. Cu toate acestea, CoinHive a închis toate operațiunile în martie 2019. Sciptul este încă folosit pe larg de site-urile ce practică cryptojacking.

Nu este pentru prima dată când cibercriminalii au folosit fotografii ale unor celebrități pentru a ascunde malware. Luna trecută, o imagine cu Taylor Swift a fost folosită pentru același scop. Poza actriței Scarlett Johansson, a fost de asemenea folosită pentru a ascunde malware monero.

tZERO planifică lansarea de servicii broker-dealer pentru security tokens

Platforma de security tokens deținutp de Overstock, tZERO, și-a anunțat planurile pentru anul 2020.
Acestea includ lansarea serviciilor de broker-dealer – denumit tZERO Markets – „în prima jumătate a acestui an”.

Compania și-a propus să listeze cinci tokenuri security pe platforma tZERO ATS în 2019. Cu toate acestea, problemele de reglementare au întârziat procesul. În prezent sunt listate doar două tokenuri security și un broker-dealer, Dinosaur Financial.

Firma se așteaptă să listeze al treilea său token security „în săptămânile următoare”, alături de alți cinci broker-dealeri.

Între timp, firma a anunțat, de asemenea, că ar putea solicita finanțare suplimentară din surse externe la sfârșitul anului 2020 sau la începutul anului 2021. Lansată în ianuarie 2019, tZERO a primit 5 milioane de dolari în finanțare de la GSR Capital în mai.

Operator al Silk Road pledează vinovat pentru acuzația de susținere a traficului de droguri

Roger Thomas Clark a fost acuzat că a activat ca operator pentru piața darknet Silk Road și a fost consilier al fondatorului Ross Ulbricht. Procurorii au anunțat că el a pledat vinovat de „conspirația pentru a distribui cantități masive de stupefiante”.

Cunoscut online sub numele de „Plural of Mongoose”, „Variety Jones”, „VJ” și „Cimon”, Clark își va primi sentința pe 29 mai. El a fost acuzat pentru prima dată de conspirație pentru traficul de narcotice și conspirație pentru spălarea banilor în 2015. Clark a fost arestat în Thailanda pe 3 decembrie 2015 și a fost ulterior extrădat în SUA pentru a fi judecat. Acuzația poartă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare.

CryptoZZ