Sinteza crypto 10 Ianuarie – Jocul Battle of Elrond, disponibil pe Samsung Galaxy S10 – Platforma de derivative cripto Deribit se mută în Panama

Jocul Battle of Elrond, disponibil pe Samsung Galaxy S10

Proiectul Elrond a anunțat că telefoanele Samsung Galaxy S10 vor putea fi utilizate pentru a juca Battle of Elrond. Jocul multiplayer este programat să fie lansat în primul trimestru al acestui an.

„Battle of Elrond este un joc multiplayer mobil. Jucătorii câștigă ERD, tokenul nativ al lui Elrond, pentru înfrângerea inamicilor lor ”,

a explicat Beniamin Mincu pentru Theblockcrypto, fondatorul și CEO al Elrond. Un token ERD valorează în prezent 0,0016 USD.

Mincu a adăugat că jocul va fi disponibil „în exclusivitate” prin intermediul Samsung Galaxy Store. Battle of Elrond nu este o aplicație descentralizată (dApp), ci este o aplicație mobilă cu o componentă blockchain.

Elrond și Samsung au început colaborarea în noiembrie 2019, când tokenul ERD a fost introdus în portofelul crypto al Galaxy S10.

Platforma de derivative cripto Deribit se mută în Panama

Exchange-ul de cripto-derivate Deribit a anunțat că își va muta sediul în Panama începând cu 10 februarie 2020. Compania este în prezent înregistrată în Amsterdam.

Deribit a justificat decizia prin faptul că Olanda va implementa reglementări „foarte stricte” de combatere a spălării banilor (AML).

„Dacă Deribit ar trebui să respecte aceste noi reglementări, ar însemna că trebuie să solicităm foarte multe informații despre clienții noștri actuali și viitori”,

se menționează într-o postare pe blogul oficial.

În această iarnă, numeroase firme cripto din Olanda au încercat să discute cu autoritățile despre implementarea celei de-a 5-a directive anti-spălare de bani a UE (AMLD 5).

„Credem că piețele cripto ar trebui să fie disponibile pentru majoritatea populației, iar noile reglementări ar pune bariere prea mari pentru majoritatea comercianților, atât de reglementare, cât și de costuri”,

a scris Deribit.

Exchange-ul Cobinhood își închide activitatea

Exchange-ul CobinHood, înregistrat în Insulele Cayman, dar cu sediul în Taiwan, a anunțat că își va închide activitatea. Conform notificării transmite utilizatorilor, platforma și-a suspendat activitatea pentru un audit ce va dura până pe 10 februarie. Ulterior, utilizatorii vor avea posibilitatea să își retragă fondurile.

La începutul anului trecut, exchange-ul a vândut tokenuri DEXON în valoare de 3,5 milioane de dolari. Ulterior, compania mamă Fundația Dexon a declarat falimentul în mai 2019.

Utilizatorii acuză Cobinhood de exist scam, mai ales că valoarea tokenurilor DEXOn și COB a scăzut cu 95% respectiv 50% de la anunț.

YouTube-rul cripto Kyu-hoon “Spunky” Hwang, agresat de investitori nemulțumiți

Un YouTuber cripto sud-coreean a fost agresat în aproiere de domiciliu sau, iar comunitatea suspectează că este vorba de investitori nemulțumiți. Kyu-hoon “Spunky” Hwang este unul dintre cei mai populari your-tuberi din Coreea de Sud și gestionează canalul Bit Gosu. El promovează diferite proiecte ICO și are aproximativ 59,000 de abonați.

Hwang este de asemenea implicat în grupul de trading CoinRunners, ce oferă consultanță de investiții contra unei taxe de membru. Aparent, investitorii au fost nemulțumiți de sfaturile primite și au pierdut bani din investițiile în cripto realizate. Unii au amenințat cei zece angajați ai CoinRunners.

“Canalele YouTube CoinRunners, CoinRunners Gold și Bitcoin vor fi suspendate temporar, până când vom decide dacă vom relua activitatea”,

a spus un reprezentant. Hwang nu a fost rănit grav, dar este în prezent spitalizat.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Celo Foundation vrea să contruiască un sistem financiar ce rivalizează Libra

La mijlocul acestei luni, Fundația Celo a anunțat Alianța pentru prosperitate (A4P), care poate fi… Citeste mai mult

5 ore

MakerDAO vinde 21.000 de tokenuri MKR și strânge 5.3 milioane DAI

Protocolul MakerDAO a derulat 106 licitații pentru a vinde 20.980 tokenuri de guvernanță MKR. În… Citeste mai mult

6 ore

PayPal pare să reevalueze poziția sa cu privire la blockchain

Compania PayPal a publicat un anunț de angajare pentru un director de strategie anti-spălare de… Citeste mai mult

6 ore

Coinbase spune că investitorii retail au fost cei ce au profitat de flash crash

Exchange-ul cripto Coinbase relevă că investitorii retail au cumpărat cel mai mult bitcoin în timpul… Citeste mai mult

6 ore

Cu ce poate ajuta tehnologia blockchain?

Tehnologia Blockchain a devenit unul dintre cele mai populare cuvinte când vine vorba despre noile… Citeste mai mult

8 ore