Jocurile Blockchain au devenit un adevărat succes în lumea criptomonedelor. Jucătorii pot alege dintre multe oferte diferite, în speranța de a se distra și poate de a câștiga unele recompense. Pe baza statisticilor realizate de SateotheDapps, se pare că următoarele cinci jocuri blockchain atrag cu succes mulți utilizatori.

vinde bitcoin

EOS Dynasty

Cu puțin sub 2.000 de jucători activi într-o zi, acest joc RPG și PvP rulează pe blockchain-ul EOS.

Utilizatorii pot câștiga jetoane TKT native pentru a participa la dividende sau pot comercializa active pe piață pentru a câștiga EOS.

My Crypto Heroes

Unul dintre cele mai populare jocuri blockchain până în prezent vine sub forma My Crypto Heroes. Este un joc RPG în care eroul selectat participă la diferite quest-uri și care se mândrește cu puțin peste 2.000 de utilizatori în ultimele 24 de ore. Este, de asemenea, unul dintre puținele jocuri accesibile pe mobil, care este cu siguranță aspect relevant. My Crypto Heroes rulează pe blockchain-ul Ethereum.

EOS Knights

Jocurile Fantasy tind întotdeauna să atragă un număr mare de jucători. EOS Knights a avut peste 2.400 de jucători activi în ultimele 24 de ore, ceea ce este destul de impresionant. Acesta este un alt joc care rulează pe blockchain-ul EOS și este compatibil cu dispozitivele mobile.

Steem Monsters

Unele jocuri bazate pe crypto-collectibles și-au menținut popularitatea, iar un exemplu în acest sens este Steem Monsters. Bazat pe cărți de joc colecționabile ce pot fi tranzacționate si vândute, jocul bazat pe blockchain-ul Steem a atras 2.716 jucători pe zi.

Prospectors

Un joc multiplayer online de strategie economică în timp real, Propectors a reușit să atragă peste 3.000 de jucători activi zilnic. Bazat pe blockchain-ul EOS, acest dApp a înregistrat o scădere în ceea ce privește volumul EOS utilizat, dar oamenii par să se bucure în continuare de joc.