Exchange-ul cripto Binance s-a alăturat consiliului de guvernare al Klaytn, o rețea publică de blockchain lansată de o filială a Kakao.

Binance este prima firmă blockchain care s-a alăturat consiliului, a anunțat Kakao într-un comunicat oficial. Ceilalți 24 de membri ai consiliului includ companii precum LG Electronics și UnionBank din Filipine. Membrii consiliului lucrează ca factori de decizie-cheie pentru dezvoltarea afacerilor și a dezvoltărilor tehnice ale rețelei Klaytn. De exemplu, decid care vor fi nodurile din rețea și lucrează la construirea aplicațiilor bazate pe Klaytn.

ro.exchange

Rețeaua Klaytn a fost dezvoltată de compania Ground X, o filială a gigantului sud-coreean Kakao și a fost lansată în iunie. Este o platformă publică blockchain ușor de utilizat. Mai rapida decât Ethereum și permite utilizatorilor ce nu sunt specializați în tehnologie să creeze aplicații reale.

Consiliul de guvernare

Kakao a explicat că peste 15 dintre cei 47 de parteneri ai săi au lansat deja servicii blockchain bazate pe Klaytn. Alții sunt așteptați să se lanseze la sfârșitul acestui an.

Printre cei mai recenți parteneri se numără STARTnet, LITER, Monopoly, GoodMorning, LOON, Dkargo, Spl.yt și TUNE Token.

“Suntem încântați să primim în Consiliul nostru de guvernare exchange-ul mondial Binance”,

a declarat Jason Han, CEO-ul Ground X.

“Așteptăm cu nerăbdare să consolidăm în continuare Consiliul de guvernare. Vom continua să invităm companii de frunte din diverse domenii ale industriei să se alăture și, împreună cu membrii Consiliului nostru, vom lucra pentru a impulsiona adoptarea în masă a blockchain.”

“Ground X și proiectul său public de blockchain Klaytn împărtășesc o viziune reciprocă cu Binance în promovarea și stimularea creșterii durabile în industrie și pentru a aduce cazuri de utilizare semnificative”,

a spus Wei Zhou, CFO Binance.

“Suntem încântați să ne alăturăm Consiliului de guvernare Klaytn și să colaborăm cu alți parteneri cheie precum LG Electronics și Kakao, care sunt cele mai inovatoare companii din Asia, pentru a favoriza creșterea ecosistemului global blockchain în acest efort comun și deschis.”