Proiectul Lynked.World a anunțat că a dezvoltat un parteneriat strategic cu firma de investiții Pecunio Investments din Dubai. Potrivit contractului, sprijinul acordat de Pecunio pentru proiect va fi de până la 5 milioane USD.

Pecunio este un fond de capital de risc cu sediul în Dubai, care deține un portofoliu extins de investiții în companii blockchain. Cele mai recente investiții includ proiectele CoinSeason, Alchemy și Photochain. Fondul de investiții este renumit pentru evaluarea riguroasă a proiectelor ICO, optând să lucreze doar cu cei ale căror perspective sunt considerate a fi cele mai potrivite pentru integrarea cu fondul PICO. Această strategie prudentă îndeplinește două obiective importante: asigură faptul că investitorii fondului nu pierd o bună oportunitate de investiții și reduc riscurile la minimum.

“Credem cu tărie că Lynked.World va fi platforma de generație următoare bazată pe încredere și autenticitate, deoarece tehnologia sa este atât de avansată. Pecunio este încântat să colaboreze cu o echipă atât de dedicată și creatoare “

a declarat Reinhard Berger, CEO al Pecunio.

“Sincere felicitări pentru Arun Kumar, CEO și fondator al Lynked.World, o companie bine poziționată pentru a redefini modul în care încrederea și autenticitatea sunt stabilite în era digitală. Acesta este un proiect despre care vom vorbi mult pe viitor.”

a completat Berger.

Lynked.World

este o platformă securizată bazată pe blockchain care oferă servicii de gestionare și distribuire a datelor personale pentru persoane și instituții,

Portofelul digital Lynked.World este o modalitate convenabilă de a stoca identitatea personală și alte documente, precum pașaport, permis de conducere, înregistrări medicale, certificate de diplomă și multe altele pe telefonul mobil.

Acesta permite împărtășirea documentelor de identitate la verificarea în hoteluri, aeroporturi, spitale folosind coduri QR. De asemenea, oferă opțiunea de partajare a certificatelor educaționale și profesionale verificate cu angajatorul pentru cererile de locuri de muncă.

“La Lynked.World, ne imaginăm și ne pregătim pentru o nouă eră în lumea digitală, o perioadă în care tehnologia blockchain va deveni în mod decisiv vehiculul principal pentru asigurarea încrederii și autenticității, validarea și protejarea identităților, datelor și documentelor digitale. Vedem misiunea noastră de a fi pionierii care vor elimina constrângerile cheie legate de fiabilitate și vor oferi o platformă inovatoare de aplicații pentru următorul salt înainte spre Web 3.0. Misiunea noastră va beneficia în mare măsură de parteneriatul nostru strategic cu Pecunio. Pe lângă avantajele financiare evidente ale afacerii, îl recunoaștem pe Pecunio ca un lider de influență în industria blockchain. Ei au instrumentele și experiența de a crea mărci globale pentru această piață și o rețea industrială uluitoare, elemente pe care acum vom putea să le folosim pentru proiectul nostru “

a declarat Arun Kumar, CEO și fondator al Lynked.World.

Dima Zaitsev

șeful PR International al ICOBox, s-a declarat mulțumit de noua alianță:

“Din experiența mea, proiectele ICO cu parteneriate puternice precum cea dintre Lynked.World și Pecunio, au șanse foarte mari de a deveni un succes. În cazul lui Lynked.World, această șansă este deja o realitate: ei și-au lansat deja serviciul în mai multe state indiene, care vor emite certificate de naștere pentru cetățenii săi folosind blockchain-ul proprietar Lynked.World.”

 

Mai multe informații despre acest proiect se pot regăsi pe site-ul oficial .

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII