Josh Rager: Acumularea de Bitcoin

Co-fondatorul și analistul tehnic Blockroots, Josh Rager, consideră că cea mai bună metodă de a acumula Bitcoin este prin margin trading și tranzacționarea de perechi Bitcoin-altcoins.

El a postat recent pe Twitter o serie de sfaturi despre acumularea de BTC în perioada în care prețurile se consolidează. Rager a făcut comparații între eficiența margin trading și perechile altcoins-BTC, susținând că:

„Ambele strategii pot fi folosite pentru a acumula mai mult Bitcoin”.

Margin trading cu leverage redus

Potrivit lui Josh Rager, utilizarea margin trading funcționează cel mai bine atunci când piața cripto în ansamblu are un trend descendent sau când BTC depășește constant altcoins. El a sfătuit investitorii să utilizeze leverage scăzut, de 3x (disponibil pe exchange-ul Binance sau Kraken).

”Flipping alts”

O altă metodă de a acumula Bitcoin este cea cunoscută sub denumirea de ”flipping alts”, care presupune tranzacționarea avantajoasă a perechilor BTC-altcoins. În general, aceasta este utilă în perioadele în care prețul Bitcoin se consolidează (nu fluctuează semnificativ).

HODL – Cea mai “sfanta” metoda

Este de menționat însă că dominanța Bitcoin a crescut până aproape de 70%, iar investiția în altcoins în acest moment este extrem de riscantă. Rager a recunoscut și el acest risc și a subliniat că pentru cei ce nu au experiența de trading, HODL este cea mai bună opțiune.

Un alt analist, Rhytm, a subliniat de asemenea că doar cei nerăbdători pierd bani cu Bitcoin. El a publicat o listă cu valorile minime înregistrate de criptomonedă de-a lungul timpului, arătând că dacă în 2015 BTC ajunsese la 185$, valoarea sa în 2018 era de 3200$.

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

o zi

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

o zi

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

o zi

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

o zi