Drama Bitmain: Micree Zhan îl acuză pe Jihan Wu de ”lovitură de stat”

Micree Zhan, co-fondatorul gigantului minier Bitmain, a declarat că va lua măsuri legale pentru a-și asigura revenirea la firmă. El a fost dat afară pe neașteptate de Jihan Wu, în ceea ce Zhan numește ”o lovitură de stat”.

Săptămâna trecută, Jihan Wu a transmis un e-mail întregului personal Bitmain în care a declarat că Zhan a fost demis din toate rolurile sale și le-a interzis angajaților să interacționeze cu el.

Bitcoin si Ethereum – Cursuri gratuite! Intra pe canalul nostru de youtube

Într-o scrisoare publicată miercuri pe WeChat, Zhan a explicat poziția sa în acest scandal.

„A fost jenant că, în calitate de co-fondator Bitmain, cel mai mare acționar și reprezentant legal înregistrat, am fost demis fără niciun fel de avertizare prealabilă în această lovitură de stat, în timp ce eram într-o călătorie de afaceri. Până atunci nu mi-am dat seama că acele scene din emisiunile TV, în care sunteți înjunghiați pe spate de către acei parteneri de care aveți încredere și„ frații “cu care ați luptat, pot avea loc într-adevăr în viața reală.”

Drama Bitmain continua

Wu a dezvăluit în continuare o luptă urâtă pentru putere între el și Micree Zhan, ce a atins punctul maxim de tensiune în cadrul ultimei ședințe generale a Bitmain. El a susținut că este dipus să apeleze la o acțiune în instanță pentru a-și relua locul în companie.

„Bitmain este copilul nostru. Voi lupta pentru companie până la sfârșit cu arme legale. Nu voi permite celor care doresc să comploteze împotriva Bitmain să aibă succes. Dacă cineva vrea un război, noi îi vom da unul ”,

a spus Wu.

El a adăugat că intenționează ca Bitmain să atingă obiectivul de a domina 90% din piața echipamentelor de minare bitcoin. In acest timp își extinde activitatea de dezvoltare a proiectelor de inteligență artificială.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Adresele Ethereum înregistrază o valoare record

Numărul de adrese Ethereum care dețin cel puțin un ETH a atins un nivel record,… Citeste mai mult

4 ore

Volatilitatea Bitcoin nu afectează perspectivele pozitive pe termen mediu

Ultimele 48 de ore au reprezentat o perioadă de volatilitate semnificativă pentru Bitcoin, înregistrând o… Citeste mai mult

11 ore

Binance dă în judecată Forbes pentru defăimare

Binance a intentat un proces împotriva Forbes Media și doi dintre jurnaliștii săi, Michael del… Citeste mai mult

o zi

Taxă de 47.000$ pentru un transfer de 194$ în BTC

Un transfer de Bitcoin a atras atenția comunității cripto din cauza taxei exagerate. Un utilizator… Citeste mai mult

o zi

Vitalik Buterin: Îmbunătățirile ETH 2.0 vor fi vizibile rapid

Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a participat recent la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu… Citeste mai mult

o zi

Airbnb planifică un IPO și își schimbă opinia despre cripto

Platforma de închirieri Airbnb a depus luni la SEC prospectul cu privire la IPO-ul planificat.… Citeste mai mult

2 zile