BTC/EUR
+0.74%
53460.00
ETH/EUR
-2.28%
3236.48
ZEC/EUR
+2.29%
121.56

9
Leave a Reply

2 Subiecte de discutie
5 Raspunsuri la subiect
0 Followeri
 
Comentariul cu cele mai multe reactii
Cele mai in voga subiecte
4 Autori comentarii
  Urmareste  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifica despre
Lucian

firma SC CostaNordMine SRL – George Cosbuc , 25A , Baia Mare , Maramures , zip 430031 , Romania NU EXISTA pe https://www.listafirme.ro. CUI-ul si J care APAR doar la “Termeni si conditii” apartin firmei LUCANTH MANAGEMENT SRL (firma activa).

Domeniul cripto este riscant si neprotejat iar romanii ma indoiesc ca au deja experienta necesara sa se fereasca de “tepe”.

Situatia de fata ridica cel putin semne de intrebare.

Redactorii “Goanadupabitcoin” ar trebui sa faca o minima verificare inainte sa publice astfel de articole.

Ciprian Popa

Buna , numele meu este Ciprian Popa si sunt administratorul societatii Sc Costa Nord Mine Srl . Da , intradevar denumirea societatii anterioare a fost Sc Lucanth Management Srl . Schimbarea denumirii este datorita schimbari domeniului de activitate ( cel de cloud mining ), lucru care cred ca ii normal dat fiind faptele enumerate mai sus . Pentru a demonstra acest lucru , atasat gasiti Certificatul de Inregistrare al societatii. Ne pare rau ca autoritatile noastre proceseaza informatiile proprii cu o viteza mai mica decat cea a anului 2017. Pentru orice alte clarificari mai jos aveti datele mele de contact… Citeste mai mult »

Ciprian Popa

comment image

Lucian

Multumesc pentru clarificari.

Madalina Claudia Murarescu

Bună Lucian. Întotdeauna cineva din echipa GoanaDupăBitcoin vizitează sediul afacerilor românești înainte să scriem despre ele, sau cel puțin discutăm cu patronii și le punem toate întrebările delicate la care ne putem gândi. În cazul CNM a fost Ike, care a văzut locația și minerii. Cei de la Costa ne-au trimis comunicat de presă acum ceva vreme, și nu am publicat nimic până când nu s-a văzut locația. Căutăm acum o formulă prin care să studiem mai îndeaproape afacerea, probabil că vom cumpăra un pachet minimal la ei ca să avem o privire în interior. Facem maxima verificare posibilă, pentru… Citeste mai mult »

Lucian

Multumesc pentru precizari. Este bine de stiut ca informatia este verificata. Nu de alta, dar in multe pagini on-line (si nu numai) publicitatea primeaza…

David Iulian

vrajeala pt fraieri …nu recomand asa ceva nimanui …cine este prost sa si vanda puterea de hash daca ea produce profit ? va spun eu un simplu exemplu: daca puterea ta de hash de 1mh/s produce 0.0001606 eth, ma intreb cine este prost sa o vanda in pierdere…..pt. a fi profitabila pt cei care o cumpara treb sa coste mai putin decat produce….si iar intreb cine o vinde in pierdere si cine o cumpara in profit…va raspund eu….NIMENI !!! o inselatorie ordinara pt fraieri care deabia au auzit de minerit !!!

adrian

Salut. Pana la urma funcționează sau acest minerit in the cloud? După calculele mele dau 0.22ron pe zi pe abonament și culeg Ether de 0.4 ron pe zi. Minereul unde se duce? La ferma sau la client prima data? Mulțumesc

Adrian

In 2017 era cu totul altfel, tehnologia mai accesibile si rata de hash mai mica.
Nu iti recomand nici un tip de cloud mining, consider ca 90% sunt scamuri