Payglobal oferă opțiunea de alimentare a cadrurilor bancare cu criptomonede

Procesorul de plăți Payglobal, înregistrat în Marea Britanie, oferă acum opțiunea de alimentare a cardurilor bancare cu criptomonede. Serviciul este disponibil în întreaga Uniune Europeană, Australia, Singapore, Mexic și Nigeria.

Payglobal care permite utilizatorilor să transfere Bitcoin și Ethereum pentru a-și încărca cardurile bancare existente. Compania consideră că persoanele fizice vor aprecia o soluție completă de e-portofel, care simplifică tranzacțiile.

Utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site-ul Payglobal.me și să treacă prin procesul de verificare KYC. După aprobarea contului, utilizatorii selectează pur și simplu moneda pe care doresc să o retragă și plătesc o factură cripto. Odată ce tranzacția este finalizată, soldul fiat disponibil va fi afișat pe tabloul de bord al contului. Clientul poate selecta suma fondurilor pe care doresc să le trimită pe cardul Visa bancar. Serviciul de transfer Payglobal are un minim de 5 € și un maxim de 1.000 € (1.137 $).

Bitcoin se apropie de 3900$, Litecoin crește cu 12%

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin a crescut spre valoarea de 3900$, recuperând pierderile de luni. Volumul zilnic de tranzacții a crescut de asemenea, ajungând să depășească 10 miliarde pe zi.

Cea mai mare parte a criptomonedelor au înregistrat creșteri, cu Litecoin având o performanță ecelentă. LTC a crescut cu 12% în 24 de ore, depășind pragul de 55$.

Per ansamblu, evaluarea totală a pieței cripto a ajuns la 132 miliarde de dolari.

Browserul Opera cu portofel cripto integrat, disponibil pentru iOS

Opera Touch, versiunea Web 3 cu portofel cripto integrat, devine disponibil și pentru iOS. Versiunea pentru Android a fost disponibilă încă din decembrie 2018. Acesta are peste 1 milion de descărcări în Google Play.

Opera Touch are un portofel integrat ce oferă suport pentru Ethereum (ETH) și interacțiuni cu aplicațiile decentralizate (DApps).

Utilizatorii din Suedia, Norvegia și Danemarca pot să achiziționeze Ethereum prin versiunea Android a browserului. Noul serviciu a fost oferit printr-un parteneriat între firma Opera și firma de brokeraj cripto Safello.

BitFI oferă conturi de economii în BTC și ETH cu dobândă de 6%

Utilizatorii de criptomonede din Statele Unite au acum posibilitatea de a crea depozite în BTC și ETH pe platforma BitFI. Conturile de economii oferă o dobândă anuală de 6%, în timp ce depozitele în dolari oferă în medie o dobândă de 2%.

Criptomonedele sunt stocate și asigurate de Gemini Trust Company, ce aparține gemenilor Winklevoss. Compania este reglementată de Departamentul de Servicii Financiare din New York.
BitFI este o platformă de împrumuturi cripto dedicate firmelor și a fost lansată la începutul acestui an. Conform rapoartelor de activitate, start-up-ul gestionează deja peste 10 milioane de dolari.