Sinteza cripto 12 Decembrie – Piața dark web rusească Hydra planifică un ICO – Banca cripto SEBA se extinde în nouă țări

BitMEX adaugă suport pentru adresele SegWit

Platforma BitMEX a adăugat suport pentru adresele native SegWit pentru retrageri de bitcoin. Compania a declarat:

„SegWit poate duce la economii semnificative în general, de aproximativ 25% până la 40%. În cazul BitMEX, economiile vor fi și mai mari – utilizatorii vor beneficia de reduceri totale de aproximativ 65% prin adoptarea de SegWit”.

În octombrie, Bitfinex a adăugat, de asemenea, suport nativ SegWit pentru retrageri de bitcoin.
Conform unei analize realizate de The Block, numărul de tranzacții SegWit a crescut de la 40% la 55% din octombrie până în prezent.

ING dezvoltă servicii de custodie cripto

Conform unui raport publicat de Reuters, banca ING, cu sediul în Olanda, dezvoltă tehnologie pentru păstrarea activelor cripto.

Surse „familiare cu problema” au indicat că scopul final al inițiativei este de a oferi clienților băncii servicii de custodie cripto. Tehnologia este construită de o echipă cu sediul în Amsterdam.
ING a declarat pentru Reuters:

„Vedem oportunități crescânde în ceea ce privește activele digitale atât pe tokenuri security bazate pe alte active, cât și tokenuri native”.

Banca se concentrează în special pe dezvoltarea tehnologiei blockchain datorită interesului în creștere de la clienți.

Banca cripto SEBA se extinde în nouă țări

Compania bancară dedicată criptomonedelor SEBA și-a extins serviciile în Singapore, Hong Kong, U.K., Italia, Germania, Franța, Austria, Portugalia și Olanda.

SEBA a fost înființată în aprilie 2018 și a primit o licență bancară de la Autoritatea Elvețiană de Supraveghere a Pieței Financiare (FINMA) în luna august a acestui an.

Banca oferă aplicații SEBA wallet, e-banking și carduri SEBA, prin intermediul carora clienții pot gestiona cinci criptomonede – bitcoin (BTC), eter (ETH), Stellar (XLM), litecoin (LTC) și ethereum classic (ETC). Acestea pot fi convertite în valute fiat și vice versa online.

SEBA oferă, de asemenea, conturi corporative companiilor elvețiene blockchain și angajaților acestora.

Piața dark web rusească Hydra planifică un ICO

Hydra, cea mai mare piață dark web a Rusiei, și-a anunțat planurile de a dezvolta o piață internațională, descentralizată, dedicată produselor ilegale. Pentru a atinge acest obiectiv, Hydra intenționează să realizeze o ofertă inițială de monede (ICO).

Piața dark web rusească Hydra le permite utilizatorilor să cumpere bunuri și servicii ilegale precum narcotice și bani contrafăcuți.

Site-ul rusesc ForkLog a anunțat planurile Hydra, citând un memorandum de investiții publicat pe site-ul dark web. Autorii articolului avertizează că această inițiativă este un probabil exit scam.

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock: companiile cripto vor intra în mainstream

CEO-ul Overstock, Jonathan Johnson, este de părere că industria cripto este pregătită pentru a instra în mainstream. În calitate de… Citeste mai mult

9 ore

Opțiunile CME și FTX, mai populare decât cele oferite de Bakkt

Platfoma de derivate CME Group a început luni tranzacționarea de opțiuni Bitcoin și a depășit Bakkt încă din prima zi.… Citeste mai mult

10 ore

Tokenurile security Dream Fan Shares se lansează pe 13 ianuarie

Jucătorul de baschet Spencer Dinwiddie de la echipa NBA Brooklyn Nets a anunțat că tokenurile security Dream Fan Shares se… Citeste mai mult

10 ore

Volumele Bitcoin futures au crescut semnificativ în acest an

În doar 12 zile ale acestui an, volumele contractelor futures Bitcoin au crescut semnificativ. În mare parte, situația se datorează… Citeste mai mult

o zi

PwC colaborează cu ChainSecurity pentru extinderea serviciilor de audit a contractelor digitale

Filiala elvețiană a companiei PwC a încheiat un parteneriat cu ChainSecurity pentru extinderea serviciilor de audit a contractelor digitale. Potrivit… Citeste mai mult

o zi

Bitcoin Status Quo. Pastram sau modificam?

Cum putem imbunatati Bitcoin in 2020? La ce se gandesc cei care dezvolta protocolul si ce schimbari pot fi implementate… Citeste mai mult

o zi