McAfee – Bitcoin va ajunge la 2 milioane de dolari până la sfârșitul lui 2020

Într-un interviu la AIBCSummit, McAfee a ajustat predicția extravagantă că Bitcoin va atinge 1 milion de dolari până în 2020. El a susținut că de fapt criptomoneda va ajunge la 2 milioane de dolari:

”Faceți calculele. Dacă Bitcoin are mai puțin de 2 milioane de dolari până la sfârșitul anului 2020, atunci matematica în sine este o dezamăgire majoră”

a susținut McAfee.

Specialistul în secuitate este cunoscut pentru declarațiile sale scandaloase și exagerate, așa că în general nu este luat în serios de majoritatea analiștilor. Cu toate acestea, dacă Bitcoin a arătat ceva până acum, este că orice este posibil.

Există cinci motive majore care i-ar putea da dreptate lui Mcfee, în ciuda scepticismului cu care este perceput.

Plafonul Bitcoin va conduce la creșterea prețului

Bitcoin este rar în natură, cu o ofertă limitata de 21 de milioane. În plus, cateva milioane din plafonul Bitcoin au fost deja pierduți pentru totdeauna.

Pe măsură ce infrastructura se dezvoltă și reglementările se clarifică pentru investitorii instituționali, cererea de Bitcoin va crește. Creșterea cererii este egală cu o creștere masivă a prețurilor. Poate chiar până la un Bitcoin de 2 milioane de dolari.

Mai mult de 2 trilioane de dolari în investiții disponibili pe piață

Lansarea Bakkt a fost dezamăgitoare, dar asta nu înseamnă că lucrurile vor continua în acest fel. Investitorii instituționali sunt probabil blocați din cauza reglementărilor incerte din SUA.

Conform datelor de la Federal Reserve Bank of St Louis, în prezent există aproximativ 2,14 trilioane de dolari în fonduri de investiții disponibili. Dacă doar un procent din această sumă vor fi introduși pe piața cripto, prețul ar evolua hiperbolic.

Bitcoin Halving în 2020

În mai 2020, recompensa de bloc a Bitcoin se va înjumătăți din nou. Conform evoluției istorice, prețul Bitcoin tinde să crească la aproximativ un an după fiecare înjumătățire anterioară. Poate că predicția de 2 milioane pentru Bitcoin de la McAfee nu se va îndeplini până la sfârșitul anului 2020, dar ar putea fi o realitate pentru începutul anului 2021.

Guvernele ar putea folosi Bitcoin ca rezervă pentru băncile centrale

Antony Pompliano a semnalat că Venezuela pare interesată să folosească Bitcoin ca rezervă a băncii centrale. Dacă și alte guverne îi vor urma exemplul, prețul ar crește semnificativ.

”Au apărut rapoarte că Venezuela are în vedere deținerea de Bitcoin și Ethereum în rezervele băncii lor centrale, utilizându-l, de asemenea, pentru a plăti organizații.
Fiecare țară va face acest lucru în cele din urmă.
Doar o chestiune de timp înainte ca teoria jocurilor să fie implementată”

a comentat Pompliano pe Twitter.

O recesiune globală în 2020

Cripto-entuziaștii susțin că plafonul Bitcoin este o rezervă sigură de bani. Investitorii nu sunt încă convinși de acest lucru, dar situația s-ar putea schimba rapid. După cum s-a demonstrat recent în Hong Kong, Venezuela și Argentina, în anumite condiții de criză, piețele bursiere se degradează și mulți investitori se îndreaptă spre Bitcoin.

CryptoZZ – Indrumarul tau in spatiul crypto!

Dacă economiștii au dreptate și va exista o recesiune globală anul viitor, BTC ar putea primi un flux de investiții masiv. Având în vedere că fundamentele rețelei sunt mai bune ca niciodată, acest lucru ar putea trimite lucrurile în stratosferă.

Un bitcoin de 2 milioane de dolari până la sfârșitul anului 2020? Foarte puțin probabil. Dar există cu siguranță potențialul ca Bitcoin să crească mult mai mult decât valoarează azi.

Ike

Postari recente

Poprire pe criptomonede – Emitentii USDC si USDT îngheața adresele utilizatorilor

Compania Centre, care emite criptomoneda stabilă USDC, a confirmat că a înghețat o adresă la… Citeste mai mult

6 ore

CipherTrace: În 2020 furtul de criptomonede a atins valoarea de 1.36 miliarde de dolari

Un raport publicat de compania de analiză CipherTrace susține că anul acesta, furtul de criptomonede… Citeste mai mult

12 ore

Testamentele utilizatorilor de criptomonede – Doar 23% din utilizatorii de criptomonede au planuri în caz de deces

După decesul prematur al CEO-ului QuadrigaCX, Gerald Cotten, Cremation Insitute a realizat un studiu cu… Citeste mai mult

o zi

Aplicația Android Binance, acuzată că ar conține programe spion

Utilizatorii de Twitter și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea ca aplicația Android Binance să… Citeste mai mult

o zi

Utilizarea criptomonedelor in viata de zi cu zi – Viitorul platilor?

Libera circulația a oamenilor a sprijinit dezvoltarea cardurilor alimentate cu criptomonede, inclusiv în România. Acestea… Citeste mai mult

2 zile

Chainalysis obține finanțare suplimentară de 49 de milioane de dolari

Compania de analiză cripto Chainalysis a anunțat că a încheiat o rundă de finanțare de… Citeste mai mult

2 zile