Playboy criptomonedă – Compania Playboy Entreprises Inc a anunțat că lucrează la lansarea unui portofel digital ce poate fi folosit pentru achiziții de produse digitale ale companiei (precum Playboy.TV și jocurile online). De asemenea, va lansa o monedă proprie denumită Vice Industry Token (VIT) ce va asigura accesul la produse exclusive.

Clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa tokenuri VIT pentru a vizualiza conținutul site-urilor gestionate de Playboy și vor putea câștiga VIT pentru publicarea de astfel de conținut.

Directorul de operațiuni Reena Patel a declarat

”Popularitatea metodelor de plată alternative crește la nivel mondial odată cu platformele digitale ale Playboy, astfel încât am considerat că este important să oferim celor 100 de milioane de consumatori flexibilitatea plăților”.

Tokenul a fost lansat în cadrul unui ICO ce va lua sfârșit în data de 20 martie, iar posesorii vor avea posibilitatea să îl folosească pentru jocurile online și pe platformele VR ale Playboy.

De asemenea, cei care vizualizează conținutul original de pe site-uri vor fi răsplătiți în VIT, având și avantajul de a-și putea crea profile preferențiale.

Portofelul digital va fi disponibil în câteva luni și va include suport și pentru alte tipuri de criptomonede.
În conformitate cu declarațiile de pe site, Playboy a realizat un parteneriat cu Penthouse, Extras, Playmen, RedHot TV, SkineMaxHD și alte companii similare pentru integrarea VIT.