Binance lansează un portal de tranzacționare OTC, cu order minim de 10.000$ – FATF declară că SUA nu a pus în practică toate recomandările sale – Sinteza crypto 2 Aprilie

Binance lansează un portal de tranzacționare OTC, cu order minim de 10.000$

Exchange-ul Binance a anunțat ca lansează un portal de tranzacționare OTC, care va oferi inițial 25 de criptomonede. Comanda minimă pentru operațiuni va fi valoarea echivalentă a 10.000 USDT.

Potrivit unei postări de blog, portalul va funcționa cu solicitări direct de cotație, prin care utilizatorii pot confirma tranzacțiile. Criptomonedele achiziționate vor fi depuse direct în contul Binance.

Cum tranzactionezi criptomonede folosind Binance!

Cei ce utilizează portalul OTC trebuie să aibă un cont verificat prin KYC pe platforma exchange principală.

FATF declară că SUA nu a pus în practică toate recomandările sale

Grupul de acțiune financiară (FATF) a declarat că SUA nu a implementat pe deplin recomandările sale cu privire la industria cripto. În raportul publicat marți, organizația a menționat „deficiențe minore” în reglementările americane. De exemplu, companiile ce oferă servicii bancare păstrează înregistrări detaliate pentru tranzacțiile de 3.000 USD sau mai mult. Recomandarea FATF a fost păstrarea înregistrărilor pentru tranzacțiile de 1.000 de dolari.

În plus, SUA nu a creat reglementări separate pentru furnizorii de servicii virtuale (VASP), conform recomandărilor FATF. Activitatea acestora este însă acoperită în mare parte în cadrul legislației cu privire la instituțiile bancare și transmițătorii de bani.

AT&T solicită anularea acuzațiilor în cazul de SIM swapping a lui Mike Terpin

Operatorul de telefonie mobilă AT&T a înaintat o cerere de anulare a cazului înaintat de investitorul cripto Mike Terpin. Acesta a fost victima unui hack prin SIM-swap, în urma căruia i s-au furat criptomonede în valoare de 23,8 milioane de dolari. Terpin a dat în judecată AT&T, solicitând despăgubiri și 200 milioane dolari în daune punitive.

Poate fi Bitcoin furat prin SIM swapping?

Avocații AT&T au susținut că Terpin nu a citit termenii și condițiile de utilizare a serviciilor sale. Acestea prevăd că utilizatorul este responsabil pentru protejarea datelor sale. În plus, plângerea înaintată nu explică în ce mod operatorul de telefonie a facilitat hack-ul.

Ike

Postari recente

”Craig Steven Wright este un mincinos și un escroc”

Procesul Kleinman versus Wright a înregistrat o nouă evoluție. Wright a prezentat o listă de… Citeste mai mult

15 ore

Revolut raportează o creștere de 68% a tranzacțiilor cu criptomonede

Datele furnizate de aplicația financiară britanică Revolut arată că pandemia a impulsionat tranzacționarea cu criptomonede… Citeste mai mult

17 ore

Bitcoin Suisse oferă opțiunea de tranzacționare de metale prețioase contra cripto și fiat

Compania elvețiană Bitcoin Suisse a anunțat că a adăugat aur, argint și platină pe platforma… Citeste mai mult

17 ore

Brave lansează apeluri video criptate în browser

Browserul web bazat pe confidențialitate Brave a anunțat că a lansat opțiunea de apeluri video… Citeste mai mult

18 ore

IOTA creează pașaport de sănătate digital bazat pe blockchain

Utilizarea tehnologiei blockchain în sectorul sănătății a fost stimulată de pandemia COVID-19. Proiectul german IOTA… Citeste mai mult

20 de ore