Startup-ul Radar Relay, schimb cripto descentralizat, a anunțat că a adăugat suport pentru portofelul hardware Ledger.

Într-o postare publicată miercuri, furnizorul de order book Øx a anunțat că a integrat portofelul hardware Ledger, care le permite utilizatorilor să folosească hardware pentru a transfera ether sau alte jetoane în baza protocolului ERC-20, direct în alt portofel Ledger.

Este un eveniment important, pentru că marchează prima ocazie în care un schimb descentralizat le permite utilizatorilor să tranzacționeze fonduri direct dintr-un portofel hardware fizic către altul. Radar Relay are deja integrare cu portofelul bazat pe browser MetaMask.

Cei care au portofelul Ledger pot să își conecteze dispozitivul la calculator, să deschidă aplicația ethereum și apoi să folosească aplicația Radar Relay pentru a trimite fonduri. Utilizatorii pot să aleagă comisioanele și jetoanele și să transfere monedele folosind aplicația Radar.

Deocamdată, integrarea a fost bine primită în comunitate. Deja utilizatorii au început să răspundă anunțurilor făcute de Radar Relay, iar majoritatea comentariilor sunt pozitive. Utilizatorii au spus pe Twitter că mișcarea este „excelentă” și „o privire în viitor”.

Radar Relay este construit peste protocolul 0x, lansat pentru prima oară anul trecut. Acest protocol caută să faciliteze tranzacțiile fără comisioane pe blockchainul de la ethereum. 0x s-a format ca non-profit, pentru a îi încuraja pe utilizatori să înceapă să îl folosească. În luna august, 0x a trâns deja 24 de milioane de dolari americani printr-un ICO.

Mutarea vine la doar o lună după ce RadarRelay a strâns 3 milioane de dolari în finanțări.