Prețul bitcoin a străpuns formațiunea de triunghi simetric și își stabilește o rută de creștere.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin a străpuns structura de consolidare în sus și semnalează o întoarcere a presiunii de cumpărare
  • Acest lucru ar putea să ducă prețul bitcoin către vârful triunghiului, la 780$, sau către o bornă importantă de 800$, unde avem o rezistență psihologică.
  • Indicatorii tehnici sugerează că am putea continua cu creșterea de preț.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

Mișcările medii sunt încă apropiate. SMA100 nu a încorporant încă străpungerea recentă a rezistenței. Aceste mișcări medii sunt apropiate de rezistența triunghiului, deci o retragere către această zonă ar putea să se folosească de suportul creat de punctele de inflexiune dinamice, în jur de 750$. O mișcare sub această zonă ar putea să semnalizeze că mișcarea a fost falsă și că vânzătorii opun ceva rezistență.

Între timp, stocastica este în creștere și arată că cumpărătorii controlează încă piața. Se susține deci ideea că e posibil ca prețul să crească în continuare. Cifra RSI reflectă la rândul ei prezența taurilor pe piață. Cu toate astea, vânzătorii s-ar putea întoarce pe piață odată ce acești oscilatori ajung în regiunea de supracumpărare și încep să scadă.

Evenimentele pieței

Au apărut rapoarte cum că utilizatorii bitcoin americani vor fi nevoiți să își dezvăluie identitatea IRS-ului (instituția fiscală americană). Acest lucru îi face pe investitori să se teamă că tranzacțiile lor vor fi scoase la iveală, amenințând anonimitatea utilizatorilor de criptomonedă. Acest lucru ar putea de asemenea să forțeze traderii să plătească taxe pe câștigurile capitale de pe urma vânzării și cumpărării de bitcoin sau pentru utilizarea fondurilor la cumpărături.

Datele din partea economiei americane au depășit așteptările. Raportul NFP urmează să apară vineri și ar putea să confirme o creștere a ratelor pe dobândă din partea autorităților bancare.

Cu aceasta, prețul bitcoin ar putea să aibă parte de creșteri, dacă nu cumva știrile despre IRS reușesc să îi descurajeze pe traderi.

În china, raportul PMI a arătat îmbunătățiri, ceea ce susține investițiile locale și yuanul. Chiar și așa, investitorii rămân predispuși să își protejeze investițiile în moneda locală.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC