Prețul bitcoin a făcut niște mișcări la derută către vârful și baza formațiunii de triunghi simetric. Traderii se poziționează pentru evenimente majore.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin pare să se întoarcă în interiorul structurii de consolidare triunghiulară, după ce volatilitatea pe piață a crescut
  • Prețul a străpuns vârful triunghiului, apoi s-a întors înapoi la bază. Deocamdată face din nou mișcări laterale.
  • Traderii ar putea să se pregătească în această perioadă pentru cataliști de piață mai mari, care ar împinge cuplul btc-dolar într-o direcție sau alta.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 s-a intersectat în zona superioară cu SMA200, ceea ce indică faptul că o creștere e mai probabilă decât o scădere. Acest lucru sugerează că o străpungere superioară este mai probabilă decât una a pragului inferior. Pe lângă asta, mișcările medii pe termen scurt se mențin ca suport dinamic deocamdată, în timp ce mișcările medii pe termen lng se aliniază cu baza triunghiului.

Stocastica este pe linia mediană, deci nu avem indicii direcționale puternice de la acest oscilator, deși faptul că a crescut și își continuă ascensiunea ar arăta că piața ar trebui să fie controlată de cumpărători. În aceeași măsură, cifra RSI merge pe lateral și sugerează că urmează o perioadă de consolidare.

Evenimentele pieței

Principalul eveniment al pieței este declarația FOMC. Observatorii pieței sunt nerăbdători și vadă dacă urmează acțiuni de compresie a economiei în următoarele luni sau nu. O creștere a ratelor pe dobândă nu ar fi surprinzătoare pentru traderi și pentru prețul bitcoin.

O creștere mai mare și previziunile despre inflație ar putea să reînnoiască cererea de dolar. Traderii anticipează că vom vedea pe piață una sau două creșteri de rată pe dobândă. Totuși, directoarea federală Yellen ar putea să încerce să păstreze ralierea către risc sub control, spunând că vor aștepta să vadă ce vrea să facă administrația Trump.

În orice caz, prețul bitcoin ar putea să aibă parte de o nouă rundă de acțiuni volatile în perioada conferinței de presă și după, deci sunt recomandate game de tranzacționare largi dacă în perioada respectivă vreți să tranzacționați bitcoin.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC