Prețul bitcoin stă în continuare în interiorul structuriii de consolidare, dar ar putea să fie pregătit de străpungere pe măsură ce se apropie de vârful formațiunii.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin este în continuare blocat în consolidare. Face mișcări în interiorul unei formațiuni de triunghi simetric, așa cum spuneam și în analiza de ieri.
  • Prețul tocmai a ricoșat față de suportul triunghiului, după ce a făcut câteva teste. Acum se îndreaptă către vârf.
  • Indicatorii tehnici par să sugereze că urmează o străpungere inferioară.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află sub SMA200, ceea ce înseamnă că cea mai fragilă rezistență este cea inferioară. Cu alte cuvinte, acest lucru înseamnă că o străpungere a pragului inferior ar fi mai probabilă decât una a rezistenței. În orice caz, mișcările rezultate ar putea să ducă prețul bitcoin către vârful triunghiului, la 780$, sau către bază, la 710$.

Stocastica este în creștere, ceea ce arată că prețul este controlat de cumpărători. RSI-ul crește, arătând prezența presiunii taurilor. Cu toate acestea, stocastica se apropie deja de zona de supracumpărare și ar putea să fie pregătită să scadă pentru a sugera o întoarcere a momentumului de vânzare.

Evenimentele pieței

Tranzacțiile au început lent săptămâna aceasta. Traderii americani se recuperează după sărbătorile de ziua recunoștinței. Dolarul pare să fie tras înapoi de faptul că Donald Trump a fost bosumflat în weekend și a postat pe Twitter despre renumărarea voturilor din Wisconsin și despre implicarea echipei de campanie a lui Clinton. Acest lucru a dus la scăderea echităților americane luni, la nesiguranță pe piață și la încasarea profiturilor.

Totuși, prețul bitcoin este susținut de noile controale capitale impuse de China, care ar putea să încurajeze investitorii să bage bani în bitcoin în loc să îi mute în alte investiții. Sursele arată că autoritățile de stat se concentrează pe urmărirea acordurilor de milioane de dolari făcute în afara țării. Deocamdată nu par să vrea să limiteze activitățile bitcoin în interiorul țării.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC