Prețul bitcoin pare să se tranzacționeze în interiorul unei structuri dreptunghiulare pe graficul pe 4 ore. În acest moment testează baza.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin nu a avut parte de creșteri prea mari, după ce s-a retras către zona de suport.
  • Prețul face mutări în interiorul unei structuri dreptunghiulare. Deocamdată cumpărătorii și vânzătorii se luptă pentru pentru controlul asupra pieței.
  • Indicatorii tehnici dau indicii că ar urma creșteri suplimentare pentru prețul bitcoin.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află deasupra SMA200. Cea mai fragilă rezistență este cea superioară. Asta înseamnă că e destul de probabil să vedem un ricoșeu față de pragul inferior, și nu o străpungere. Pe lângă asta, SMA100 se aliniază cu suportul ascendent al dreptunghiului, ceea ce adaugă forță pragului. O corecție mai mare a prețului ar trebui să își găsească suportul la punctul de inflexiune dinamic de la SMA200.

Stocastica se apropie de regiunea de supracumpărare, ceea ce indică faptul că presiunea de vânzare ar putea să slăbească în curând. Cifra RSI scade, iar prețul bitcoin ar putea să îi urmeze, apoi să crească odată ce oscilatorii ajung în zona de supravânzare. Cu toate acestea, dacă urșii sunt destul de puternici, o străpungere în jos a SMA200 ar putea să semnaleze o reversie față de trendul ascendent.

Evenimentele pieței

Traderii și-au îndreptat atenția către evenimentele din Europa, așa că în arena bitcoin nu se întâmplă acum mare lucru. Dolarul american și-a menținut o parte din câștiguri când apetitul pentru risc a scăzut.

Nu vom avea în perioada următoare rapoarte legate de economia americană. Deocamdată, de interes este declarația băncii centrale europene legată de dobânda pe rate. Săptămâna viitoare, FOMC va lua o decizie în legătură cu administrarea dolarului. Cel mai probabil urmează o creștere a dobânzii pe rate. Odată cu aceasta, ar putea să urmeze încasarea profiturilor pe piața dolarului, ceea ce ar putea să ducă prețul bitcoin la vechea rezistență de 800$ sau mai sus.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC