Prețul bitcoin se tranzacționează în interiorul structurii de consolidare de triunghi simetric, și ar putea să fie pregătit pentru o străpungere.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin a format înălțimi mai joase și și-a regăsit rezistența la nivelul de 616$, creând o structură de triunghi ascendent pe graficul pe o oră.
  • Prețul testează în acest moment rezistența, și ar putea să aibă mai devreme sau mai târziu o străpungere.
  • Indicatorii tehnici dau semnale mixte legate de direcția prețului.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află deasupra SMA200, deci cea mai fragilă rezistență este cea superioară. Structura graficului are o înălțime de aproximativ 15$, deci străpungerea ar putea să crească prețul bitcoin tot cu 15$. În mod similar, o străpungere sub suportul triunghiului, la 610$, ar putea să ducă la o scădere de 15$.

Prețul și-a regăsit de curând suportul la punctul de inflexiune dinamic format de mișcările medii. Acești indicatori încă oscilează, așadar consolidarea ar putea să continue.

Stocastica este în creștere pentru a reflecta prezența presiunii de cumpărare. Cu toate acestea, oscilatorul se apropie de zona de supracumpărare, ceea ce arată că se activează taurii. Dacă vânzătorii preiau controlul pieței, vom putea vedea o străpungere în zona inferioară față de mișcările medii, în apropiere de suportul triunghiului.

Evenimentele pieței

Raprtul NFP de vineri a avut ca rezultat o slăbire a dolarului american, pentru că rezultatele au fost sub așteptări. Cifrele din septembrie au fost de 156 000, fațî de cifrele proiectate care ar fi trebuit să fie undeva la 171 000. În luna august, cifrele au crescut de la 151 000 la 167 000.

Rata șomajului a crescut de la 4,9% la 5% în loc să se mențină constantă, așa cum ne așteptam. Componentele au arătat că acest lucru s-a datorat participării mai mari la forțele de muncă, ceea ce reflectă o încredere mai mare în piața locurilor de muncă. Câștigurile pe oră au crescut cu 0,2%, așa cum ne așteptăm, de două ori mai mult decât creșterea precedentă de 0,1%.

Per total, rapoartele despre locurile de muncă nu au fost atât de proaste cum sugerează primele cifre, ceea ce menține planurile unor creșteri de dobânzi înainte de sfârșitul anului. În acest caz, dolarul american încă își mai are niște avantaje față de prețul bitcoin, pe termen lung, și ar putea să fie pregătit să recâștige teren, deși lichiditățile mici pe piață pe perioada sărbătorilor ar putea să aibă ca rezultat acțiuni laterale.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC