Prețul Link crește cu peste 50% într-o săptămână

În ultimele trei zile, LINK, tokenul ERC-20 ce stă la baza platformei de servicii de predicție Chainlink, a crescut cu 36%. Prețul Link crește cu peste 51% în ultimele șapte zile și se tranzacționează în prezent la 3.4$.

Criptomoneda a fost afectată major de flash crash-ul pieței din data de 12 martie, dar a reușit să recupereze 120% de atunci.

Creșterea s-a datorat în mare parte veștilor cu privire la parteneriatele realizate recent de Chainlink cu companii majore. Printre acestea se numără Google, Fantom și Cypherium, precum și speculațiilor că SWIFT va prefera sa utilizeze LINK în locul Ripple până în 2025.

Fond Bitcoin listat pe bursa din Toronto

Un fond Bitcoin ce urmărește să ofere investitorilor expunerea la criptomonedă într-o clasă de active reglementate a fost listat pe Bursa din Toronto (TSX).

Acesta este lansat de managerul canadian de investiții 3iQ și funcționează similar cu un produs tranzacționat pe bursă (ETP). Investitorii achiziționează acțiuni în fond și primesc expunere în timp la modificările prețului Bitcoin. Datele cu privire la indexul de preț sunt furnizate de MV Index Solutions (MVIS), o filială VanEck Europe și de furnizorul de date CryptoCompare.

Fondul este împărțit în două tipuri de acțiuni, Clasa A, destinate tuturor tipurilor de investitori și Clasa F, pentru instituții. Numai acțiunile clasa A sunt listate la bursa din Toronto, iar valoarea totală a acestora este de aproximativ 14 milioane de dolari.

Youtube șterge contul lui Crypto Crow

Aparent, campania de cenzură a Youtube împotriva canalelor cripto continuă. Jason Appleton, cunoscut sub nickanme-ul Crypto Crow, a anunțat pe Twitter că canalul său a fost șters. Aparent, el nu primise niciun fel de avertisment anterior.

Fost luptător MMA , Jason Appleton a început să investească în Bitcoin în decembrie 2017. De atunci, a căpătat o reputație excelentă în comunitate și s-a dedicat educării publicului cu privire la criptomonede. Decizia Youtube de eliminare a canalului său a stârnit un nou val critici pe Twitter.

Anterior, Youtube a impus o serie de avertismente, interdicțiile temporare și retragerea conținutului cu referire la criptomonede.

CryptoZZ