Toți cei care regretă că nu au cumpărat bitcoin mai demult au o nouă ocazie să recupereze. Unul din cei mai cunoscuți operatori de loterie din Irlanda oferă o recompensă în bitcoin în valoare de milioane de dolari. Participanții la prima loterie de bitcoin aleg șase numere și intră într-o competiție pentru premiul cel mare de 1025 de bitcoini. Șansele de succes sunt în cel mai bun caz mici, dar Lottoland sunt încrezători că mulți pariori vor fi dornici să încerce.

Joci cu fiat, câștigi cu bitcoin

Lottoland, apărut în 2013, este unul din cei mai cunoscuți operatori de loterie din Irlanda. A avut parte de controverse în trecut pentru că le-a permis jucătorilor să parieze la loterii din alte jurisdicții, cum ar fi Powerball din America sau Mega Millions din Europa. Chiar și așa, compania a câștigat o cotă de piață consistentă în Insula de Smarald, datorită tacticilor de marketing istețe. De această dată, operatorii au hotărât să găzduiască prima loterie de bitcoin cu recompense care au șansa să îi facă pe norocoși multi-milionari.

Când au lansat prima loterie de bitcoin din lume, cei de la Lottoland au primit un capital de notorietate, după toată febra criptomonedelor care s-a răspândit în toată lumea. Bitcoinul se află în avantgardă. „Lumea a luat-o razna cu bitcoinul, și noi la fel !”, scrie pe siteul Lottoland. O extragere zilnică, care are loc la 8 și jumătate ora Angliei, de luni până sâmbătă, are premii de peste 1000 de bitcoini. Jucătorii trebuie să găsească toate șase numerele de pe cartelă ca să câștige cei 18 milioane de dolari. Se pot însă câștiga și premii mai mici. Unul din șapte pariuri câștigă un premiu sau altul.

prima loterie de bitcoin câștiguri bitcoin recompense bitcoin

Ca să nu ne mai plângem că nu avem bitcoin

Jucătorii de invidiat care câștigă vor avea o mare dilemă: dacă să accepte prețul în fiat sau să primească suma sub formă de criptomonedă, direct în portofelul bitcoin. Cu venituri anuale în jur de 355 de milioane, mai mult de 300 de angajați și undeva la șase milioane de clienți – dintre care mulți sunt din afara Irlandei – Lottoland a avut parte de foarte mult succes.

„Bitcoinul este un fenomen mondial, iar Lottoland le dă clienților ocazia să se implice în liga mare”, a spus administratorul din Irlanda al companiei, Graham Ross.

Bitcoinul și pariurile sunt prieteni la cataramă. Siteurile de jocuri de noroc sunt printre aplicațiile unde utilizatorii au putut să cheltuie criptomoneda pentru prima dată. În ultimii ani, bitcoinul a câștigat tracțiune pe piață la un număr de cazinouri de criptomonedă cu sisteme de corectitudine demonstrabilă. Multe alte cazinouri online și case de pariuri au adăugat bitcoinul ca opțiune de retrageri și depozite.

Dacă vreun victorios se trezește cu ploaia de câteva milioane de dolari și hotărăște să îi păstreze în bitcoin rămâne de văzut. Chiar și la prețul unui singur bitcoin, care acum este peste mână pentru cei mai mulți investitori, Lottoland atrage interesul. Șansele pot să fie mici, dar posibilitatea de a trece de la zero bitcoini la „balenă” este tentantă.