Sinteza cripto 13 August – Procesorul de plăți cripto BitPay introduce verificarea identității pentru tranzacții de valoare mai mare – Bitfury lansează o divizie AI

Procesorul de plăți cripto BitPay introduce verificarea identității pentru tranzacții de valoare mai mare

Procesorul de plăți cripto BitPay și-a modificat cerințele de verificare a ID-ului pentru plăți de peste 3000$ și rambursări de peste 1000$. Clienții vor trebui să treacă printr-un proces de verificare o singură dată, prin trimiterea de informații personale, precum numărul de securitate socială, o copie a pașaportului sau o altă formă de identitate cu fotografie.

Bitpay a anunțat că noile modificări nu se vor aplica pentru persoanele care folosesc aplicațiile BitPay și Copay pentru a efectua transmiterea de bani de la persoană la persoană. Verificarea se va efectua pentru clienții care încearcă să trimită 3.000$ sau mai mult unui comerciant BitPay. De asemenea, va include pe cei ce solicită o rambursare de 1.000$.

 

Poloniex returnează banii investitorilor afectați de prăbușirea criptomonedei CLAM

La sfârșitul lunii mai, Poloniex a înregistrat o prăbușire a sistemului de margin trading din cauza scăderii bruște a prețului criptomonedei CLAM. La momentul respectiv, exchange-ul a pierdut 1.800 BTC în valoare de aproximativ 13.5 milioane de dolari.

Poloniex a optat pentru a socializa pierderile, folosind fondurile din contul comun de împrumut pentru margin trading. Aproximativ 0.4% dintre utilizatorii au pierdut 16.2% din fondurile incluse în acel cont comun.

Pe 14 iunie, Poloniex a distribuit 180 BTC acestor investitori. Restul sumelor vor fi compensate prin creditarea comisioanelor de tranzacție, conform anunțului oficial publicat pe blogul exchange-ului.

Bitfury lansează o divizie AI

Compania blockchain Bitfury a anunțat crearea unei divizii dedicate analizei de big data prin inteligență artificială. Într-un interviu acordat Reuters, co-fondatorul și CEO-ul companiei, Valery Vavilov, a declarat că analizezele de date vor include tehnologia blockchain și AI. Prima serie de produse vor fi lansate la sfârșitul acesui an sau începutul anului viitor.

Bitfury oferă în prezent o serie de servicii blockchain, dezvoltă hardware de minare criptomonede și are propriile centre de minare.

Editorii înregistrați ai browserului Brave au crescut cu 1200% în acest an

Numărul editorilor care folosesc browserul descentralizat Brave a crescut cu 1.200% în ultimul an, confrom datelor publicate de Decrypt.

Conform datelor BATGrowth, un site ce monitorizează adopția browserului Brave, numărul de editori Brave Rewards a fost de 18.931 în iulie 2018. În prezent, numărul actual depășește 230.000.
Printre aceștia se numără 29.278 de editori de site-uri, inclusiv Washington Post și Smithsonian Magazine. Programul Brave Rewards este folosit de 17.417 editori Twitter, 2.917 editori Reddit, 166.698 editori YouTube și peste 12.000 de editori Twitch.

BAT se tranzacționează la aproximativ 0,201 dolari, conform datelor CoinMarketCap. Criptomoneda ce stă la baza ecosistemului Brave a fost lansată în iunie anul trecut. A atins valoarea maximă de 0,86$ în ianuarie.

 

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

2 zile

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

2 zile

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

2 zile

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

2 zile